Williamsburg i Brooklyn

Williamsburg i Brooklyn

Williamsburg i Brooklyn er et hipt og kunstnerisk nabolag. Takket være historisk innflytelse fra mange forskjellige nasjonaliteter er Williamsburg et mangfoldig nabolag, preget av mange kulturer. I disse dager er Williamsburg et innflytelsesrikt og populært område som mange kjente mennesker har valgt å bosette seg i. Nabolaget med det industrielle preget over seg er kjent for sine selvstendige kaféer, butikker og det berømte Brooklyn Brewery. En dag i Williamsburg gir deg nok av tid til å bli kjent med denne delen av New York. De fleste butikkene åpner på formiddagen, så du burde dra hit på ettermiddagen og bli værende for å spise middag og ta en drink i en av de mange stilige barene i Williamsburg.

Shopping i Williamsburg

Inntil nylig var det ingen store kjeder som Starbucks eller J. Crew i Williamsburg, men i det siste har flere kjeder åpnet opp butikker rundt omkring i dette området. Men, de får bare lov til åpne opp butikker som står i stil, estetisk sett, med resten av nabolaget, så alle butikkene har det typiske Williamsburg preget over seg. Allikevel er det fortsatt de små, unike butikkene som setter stemningen i dette området.

På Popfuzz kan du finne et stort utvalg av popkultur-relaterte produkter slik som plater, DVDer, tegneserier, filmer, andre minneverdige gjenstander fra filmer, og Marilyn Monroe dukker. Er du musikkinteressert? Gå innom Earwax. Her finner du et stort utvalg av (nye) vinylplater og de ansatte er veldig kunnskapsrike når det gjelder musikk. For barn kan du dra innom Mini Jake; en hipp butikk med mange organiske og bærekraftige merkevarer for barn og babyer. Her finner du klær, bøker, organisk play-dough, barnevogner og mye mer. Ønsker du å overraske din kjære med en unik ring eller armebånd? Da burde du definitivt dra til gullsmeden Catbird for en titt. Avslutt shoppingrunden din ved Mast Brothers Chocolate og kjøp med deg litt av den herlige sjokoladen deres.

Williamsburg i Brooklyn - Popfuzz Williamsburg i Brooklyn - Mast Brothers

En kulturell reise

New Yorks kulturelle mangfoldighet gjenspeiles i all den forskjellige maten, og Williamsburg er ikke noe unntak. For frokost og god kaffe burde du dra til Toby’s Estate Coffee. Eller føler du for å spise en stor frokost med egg? Da er Egg spisestedet for deg. For et godt vegansk måltid kan du dra til Wild Ginger Pan-Asian Vegan Café. Hvis du foretrekker kjøtt kan du prøve deg på «southern style BBQ» hos Mable’s Smokehouse & Banquet Hall. Hvis du er glad i meksikansk mat så er Mesa Cayoacán et godt alternativ. Her får du tradisjonell meksikansk mat til en gunstig pris. For ikke å glemme de som elsker godt øl! New Yorks mest berømte ølbryggeri, Brooklyn Brewery, ligger i Williamsburg. Klarer du ikke å bestemme deg? Da er Smorgasburg midt i blinken. Dette er et enormt matmarked som består av over 100 forskjellige boder med mat og drikke fra over hele verden.

Williamsburg i Brooklyn - Toby's Estate Coffee Williamsburg i Brooklyn - Egg

Utelivet i Williamsburg

Du finner en trivelig bar på nesten hvert eneste hjørne i Williamsburg i New York. Er du på utkikk etter et avslappet sted hvor du kan kjenne på den lokale følelsen av dette nabolaget? Prøv noen lokalbrygget ølsorter hos George & Jack’s. Et annet godt alternativ er den lille baren Soft Spot som ligger på Bedford Ave. Dette er en koselig bar med en super terrasse i bakgården. Det aller beste er at de har noen supre Happy Hour tilbud hvis du foretrekker cocktails fremfor øl. Prøv en «pomegranate margarita», du kommer ikke til å bli skuffet!

Ser du etter et bra sted for en romantisk date? Prøv middag og kino på Nitehawk Cinema. Du kan bestille mat enten før eller i løpet av filmen. Alternativt så kan du dra til Music Hall of Williamsburg hvis du ønsker live underholdning. Hvis du ønsker å ta deg en drink mens du inntar en flott utsikt, dra til Westlight; rooftop-baren på William Vale hotel.

Erics tips: Ønsker du å lære mer om ølbryggeriene i Brooklyn og smake på noen lokale ølsorter? Bli med på Brewery & Beer-Tasting Tour. Denne turen med guide tar deg med til et lokalt bryggeri hvor du får prøvesmake på øl. Videre fører guiden deg gjennom det lokale nabolaget, hvor du blant annet får se en historisk kirke, etterfulgt av lunsj med pizza og mer øl på en lokal bar.

Veibeskrivelse til Williamsburg

Den enkleste måten for å komme seg til Williamsburg i New York fra Manhattan er ved å ta subway. Ta L-linjen til Bedford Avenue. Derfra kan du gå rundt i nabolaget. På varme dager kan det være hyggelig å benytte seg av NYC Ferry: ta East River Route fra Manhattan til North eller South Williamsburg.

Williamsburg i Brooklyn - Brooklyn Brewery Williamsburg i Brooklyn - Westlight i William Vale

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter