9/11 Tribute Museum i New York

911 Tribute Museum i New York

9/11 Tribute Museum i New York er et museum til minne for ofrene av terrorangrepet som fant sted den 11. september 2001. Det fokuserer på de personlige historiene til personene som ble berørt, enten direkte eller indirekte, av angrepene. For eksempel: ofrene, deres venner og familie, first responders og personer som bodde og/eller jobbet i dette området. Dette museet bør ikke forveksles med 9/11 Museum i New York: det offisielle museet for 9/11.

9/11 Tribute Museum har dessverre stengt. Du kan besøke 9/11 Museum i New York istedenfor.

9/11 Tribute Center

9/11 Tribute Museum er tidligere kjent som 9/11 Tribute Center. I 2017 ble det flyttet til en ny, større beliggenhet. Dermed vokste museet og ble mer profesjonelt og det ble avgjort at navnet skulle byttes til 9/11 Tribute Museum. Museet er opprettet av September 11th Families Association, en forening for familiemedlemmene til de brannmennene fra brannvesenet i New York som ble ofre for angrepene.

Forskjellen mellom 9/11 Tribute Museum og 9/11 Museum

Om du reiser til New York og vil besøke 9/11 Museum, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilket en skal velge. Jeg har besøkt begge og kan fortelle at hver tilbyr sitt eget perspektiv. Den største forskjellen er at 9/11 Tribute Museum fokuserer på de personlige historiene til de individuelle ofrene. Til forskjell fokuserer 9/11 Museum på selve angrepene og stiller ut gjenstander som ble gjenværende etter eksplosjonene. 9/11 Tribute Museum er litt mer personlig og handler mer spesifikt om New York. På den andre siden forteller 9/11 Museum en mer omfattende fortelling om hendelsene på og rundt denne dagen.

Områdene

9/11 Museum ligger ved siden av 9/11 Memorial på Ground Zero; de to firkantede bassengene hvor tvillingtårnene en gang stod. 9/11 Tribute Museum er plassert i dette området, men litt lenger borte fra WTC-feltet. For å komme til Tribute Museum fra One World Trade Center må du spasere sørover i ca ti minutter langs Greenwich Street.

911 Tribute Museum i New York - Gjenstander 911 Tribute Museum i New York - Historien

Erics tips: 9/11 Museum er, ved siden av 9/11 Memorial, en «must see». Men hvis du allerede har vært her, eller bare er på jakt etter et rolig sted å besøke, vil jeg definitivt anbefale å avlegge Tribute Museum et besøk. Siden dette museet ikke er like populært som det andre, er det også stillere og roligere. Vurder å eventuelt kjøpe en billett som inkluderer en offisiell guidet tur.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bytte mot en billett på museet, eller så kan du vise den frem på mobilen din for å få utlevert billetten.

  • Åpningstider:
    • Tirsdag til lørdag: 10:00 – 16:00
    • Søndag & mandag: stengt
  • Beliggenhet: 92 Greenwich Street, på hjørnet av Greenwich Street og Rector Street

911 Tribute Museum in New York - Bildevegg

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt