Apollo Theater New York tickets

Kjøp billetter nå
Apollo Theater New York tickets

Apollo Theater New York tickets kan forhåndskjøpes på nett. Dette teateret i Harlem er en av de mest kjente teaterene i verden og er fylt med historie. Det har fungert som scene for mange store artister, inkludert Michael Jackson, Aretha Franklin og Diana Ross. Apollo på 125th Street, kalt «sjelen til amerikansk kultur», tiltrekker seg mer enn en million besøkende fra hele verden hvert år.

Kjøp billetter til en fremførelse på Apollo Theater i New York her

Amateur Night på Apollo

Apollo Theater har blitt best kjent for sine «Amateur Night at the Apollo», som først ble organisert i 1934. Hver onsdags kveld kommer artister til teateret for å fremføre foran publikum. Publikum stemmer på sin favoritt ved å applaudere. Hvis noen ikke oppfyller kravene, blir den personen buet og «feid av» scenen. Mens du deltar på en amatørkveld på Apollo, kan du tilfeldigvis se et kommende stortalent. Karrierene til blant andre Ella Fitzgerald, The Jackson 5 og Stevie Wonder begynte på Apollo Theatre i New York.

Bestill billetter til Amateur Night på Apollo her

Apollo Theater i New York

Apollo Theatre i Harlem åpnet først dørene i 1913 som Hurtig & Seamon’s Music Hall. I 1929 ble det gjort endringer på teatret som gjorde det mulig å vise filmer og stedet ble omdøpt til Apollo Theatre. Da teatret åpnet dørene for svarte fem år senere, inntok også svarte artister scenen. Adelaide Hall var den første store stjernen som opptrådte på teatret, og hennes berømmelse styrket Apolloens rykte.

Apollo Theater New York tickets - Harlem

Guidet tur på Apollo Theater

Nabolaget Harlem i New York er rik med historie, spesielt når det kommer til musikk. Utforsk historien under Apollo Theatre Tour. Du vil ikke bare vandre langs gatene i Harlem; du får også et innblikk bak scenen i Apollo Theater. Stå på scenen hvor kjente artister har opptrådt og gått langs korridorene i dette Harlem-teateret.

Bestill guidet tur til Harlem og Apollo Theater her

Guidet tur til Gospel i Harlem

Hvis du ønsker å få en ordentlig følelse av Harlem er en guidet gospeltur morsomt å delta på. Under turen passerer du Apollo Theater og opplever gospelmusikk og atmosfæren i en av Harlems kirker. Du kommer også til å lære mer om Harlems historie i New York og besøker en av nabolagets mest kjente severdigheter.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt