Bateaux cruise med lunsj i New York

Kjøp billetter nå
Bateaux cruise med lunsj i New York

Bateaux cruise med lunsj i New York kombinerer sightseeing med en god lunsj. Bateaux-båten er min favorittbåt å spise lunsj eller middag om bord på. Båtens tak og sider består av store glasspanel som gir en flott utsikt over Manhattan når dere cruiser forbi. Du kommer til å få se mange av New Yorks største severdigheter langs Manhattans skyline, slik som Frihetsgudinnen, One World Trade Center og Brooklyn Bridge.

Bestill billetter til Bateaux cruise med lunsj her

Bestill billetter til Bateaux cruise med brunch på søndager her

Lunsj og Frihetsgudinnen

I tillegg til de store vinduene har Bateaux-båten store dekk utendørs. Du kan gå ut på dekk og ta en bedre titt på den vakre utsikten mens du nyter frisk luft i løpet av dette 2-timers lange cruiset. Båten går fra Chelsea Piers og cruiset passer for alle aldre. Cruiset egner seg godt for familier, eller som en romantisk opplevelse for to. Mens du nyter en tre-retters lunsj kommer en pianist til å spille et utvalg av Broadway-sanger, blues og jazz. Pianisten deler også morsomme fakta om steder båten passerer forbi i løpet av dette cruiset. Jeg har testet flere av cruisene (med middag eller lunsj), og jeg synes at Bateaux-båten er en av de aller flotteste båtene i New York. Cruiset med lunch er et godt alternativ hvis kveldene dine er fulle av Broadway-musikaler, sportsbegivenheter og andre aktiviteter. Jeg synes også at dette cruiset gir mye for pengene.

Bateaux cruise med lunsj i New York - Utsikten Bateaux cruise med lunsj i New York - Romantisk Lunsj

Erics tips: Jeg ble positivt overrasket over dette cruiset med lunsj! På denne båten har du alltid en god utsikt; uansett hvor om bord på båten du sitter. Hvis du heller ønsker å ta et cruise på kveldstid så kan du ta Bateaux New York cruise med middag.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du bruker som billett for denne båtturen.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: Chelsea Piers
  • Avgangstid: kl. 12:00

Bestill billetter til Bateaux cruise med lunsj her

Bestill billetter til Bateaux cruise med brunch på søndager her

Bateaux cruise med lunsj i New York - Spiser lunsj Bateaux cruise med lunsj i New York - Frihetsgudinnen

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt