Beste cupcakes i New York

Kjøp billetter nå
Beste cupcakes i New York

Cupcakes har blitt veldig populært i New York. Alt handler ikke lenger om hamburgere, pizza og pølser; de fargerike søtsakene har nemlig tatt byen med storm. Cupcakes ble gjort populære av hit TV-serien Sex and the City, så mange forbinder cupcakes med New York. Derfor har jeg valgt å sette sammen denne listen over byens beste cupcakes!

NY Cupcake Tour

Hvis du vil hoppe over køen på noen autentiske NY bakerier å prøve noen av New Yorks beste cupcakes, da er denne turen noe for deg! Guiden tar deg med til en rekke unike bakerier i og rundt West Village hvor du vil prøvesmake bakerienes beste cupcakes. I løpet av turen vil guiden også fortelle deg interessant fakta om nabolaget.

Bestill Cupcake Tour her

 1. Magnolia Bakery

  Byens mest berømte bakerikjede for cupcakes er definitivt Magnolia Bakery, takket være Sex and the City. De har flere butikker, men den eldste og mest velkjente ligger på Bleecker Street. Du kan sjekke ut Eric’s New York App for eksakt beliggenhet. Det er en koselig butikk som er dekorert i pastellfarger og byr på mange forskjellige godsaker. Red Velvet cupcake er en stor favoritt som er blant butikkens mest populære cupcakes.

  Red Velvet har fått navnet etter sin dype røde farge. Fargen er en reaksjon av ingrediensene kakao, eddik og kjernemelk som skaper denne rustne rødfargen. Nå til dags er det også vanlig å tilsette rødfarge til blandingen for å få den perfekte fargen. Smaken kommer originalt fra USA, og den er en bestselger her!

  Erics tips: «Min personlige favoritt ved Magnolia Bakery er bananpuddingen. Det er en kremet vaniljepudding med ferske oblater og bananer! Vær forberedt på lange køer ettersom Magnolia Bakery er så populær.»

  Magnolia Bakery in New York Magnolia Bakery in NYC

 2. Little Cupcake Bakeshop

  Denne koselige butikken er full av søte, vintage detaljer. Alle bakevarene bakes med økologiske ingredienser, helt fritt for CO2. Little Cupcake Bakeshop er opptatt av miljøet, og alt de gjør er veldig miljøvennlig. En del av inntekten går til FEED-prosjektet; dette prosjektet har som mål å redusere hungersnød blant barn over hele verden. Det er mange gode grunner til å ta turen innom Little Cupcake Bakeshop, og det må selvfølgelig nevnes at de selger fantastiske cupcakes! Du finner cupcakes i et stort utvalg forskjellige smaker, slik som blant annet Mott Street Cupcake og Peanut Butter & Jelly Cupcake.

  Beste cupcakes i New York - Cupcakes hos Little Cupcake Bakeshop Little Cupcake Bakeshop in New York

 3. Buttercup Bake Shop

  Hyggelige ansatte ønsker deg velkommen inn i flere butikker på Manhattan: Buttercup Bake Shop. Her finner du et stort utvalg av forskjellige cupcakes, slik som Golden Butter, Lady Baltimore og Red Velvet, i tillegg til fantastiske kaker og bananpudding som de også selger.

  Beste cupcakes i New York - Buttercup Bake Shop Beste cupcakes i New York - Cupcakes hos Buttercup Bake Shop

 4. Baked by Melissa

  Cupcake er den perfekte lille godsaken, men med så mange forskjellige smaker er du nesten nødt til å prøve flere enn bare en. Det var akkurat dette Melissa Bushell, eieren av Baked by Melissa, også tenkte! Derfor kom hun med den perfekte løsningen: mini cupcakes! I 2009 åpnet den første butikken til Baked by Melissa. Den første butikken var i SoHo, men nå finnes det rundt et dusin butikker rundt New York.

  Det finnes hele ti regulære smaker, slik som blant annet Tie-Dye, Cookie Dough og Chocolate Chip Pancake. Hver måned er det også en ny smak, ofte relatert til sesongen. Hver mini cupcake er omtrent 2,5 cm stor, så derfor burde du ikke ha dårlig samvittighet når du kjøper flere!

  Beste cupcakes i New York - Cupcakes hos Baked by Melissa Beste cupcakes i New York - Baked by Melissa

 5. Molly’s Cupcakes

  Dette er en liten og søt butikk i The Village. Chicago-butikken deres har vunnet flere priser og har blitt sagt å være «byens beste cupcakes», og New York butikken er like nokså populær.

  Molly’s Cupcake har en historie som er like søt som butikkens cupcakes: navnet «Molly’s Cupcakes» er dedikert til eierens tredjeklasse lærer, Miss Molly. Hun bakte cupcakes for alle elevene når noen hadde bursdag. Som en hyllest til Molly blir en del av butikkens inntekt donert til lokale skoler for å kunne hjelpe barn.

  Hos Molly’s kan du selv velge smaken på din cupcake, samt hvilken glasur og topping du ønsker på den. Du kan selv dekorere den ved butikkens «Sprinkle Station» De har også sesongbestemte, veganske og glutenfrie cupcakes – alle er like gode som de vanlige smakene. Noen favoritter blant kunder inkluderer smakene Apple Pie, Peach Cobbler, Pumpkin Spice, Ron Bennington (peanøttsmør, syltetøy og sjokolade) og Red Velvet.

  Beste cupcakes i New York - Mollys Cupcakes Beste cupcakes i New York - Cupcake hos Mollys Cupcakes

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt