Beste Mac and Cheese i New York

Mac and Cheese i New York

Å prøve den beste «mac and cheese»-rettene i New York er en utfordring en ikke bør gå glipp av. Mange av New Yorks restauranter lager deg en herlig Mac and Cheese, med sin egen vri på denne tradisjonelle, enkle amerikanske retten. Hva gjør New Yorks Mac and Cheese så unik? I New York liker de å bruke spesielle ingredienser i retten, som stekt løk, bacon, en skorpe av brødsmuler, svinekjøtt, sopp, fennikel og paprika. Her har jeg satt sammen en oversikt over de beste Mac and Cheese-restaurantene i New York, se hvor mange du vil prøve.

    1. S’Mac:

      Denne restauranten, i hjertet av Manhattans East Village, serverer de kun Mac and Cheese. S’Mac er et flott sted for en «oste-holiker». På denne restauranten finner du alle slags varianter av den tradisjonelle retten. Hva med en spansk versjon med Manchego og fennel? Eller Buffalo Chicken mac and Cheese, som er en blanding av kylling, cheddar og amerikansk ost med en generøs porsjon av Buffalo wing saus, med en sterk smak. Velg mellom fire størrelser; nosh, major munch, mango og partay. Den siste er virkelig en stor porsjon!

    2. Murray’s Cheese Bar

      Ost og vin er en kjent kombinasjon og de har definitivt bevist dette på Murray’s Cheese Bar. På middagsmenyen har de tre alternativer: The Classic Mac and Cheese og tilbredes med Spring Book Farm Reading cheese, Comté & Iris Cheddar og breadcrumbs (brødsmuler) på toppen. Du kan bestille denne retten for lunsj eller middag, og dersom du bestiller på kvelden kan du også bestille «family style» og dele mellom 4 personer. Et annet alternativ er restaurantens Pulled Pork versjon, med Pimento Cheese og English Tickler Cheddar. Du kan også spørre personalet om hva som er sesongens Mac and Cheese, dersom du tar turen innom. I tillegg til Mac and Cheese kan du velge populære Cheesemonger’s Choice («Ostemesterens» valg) . En tallerken full av forskjellige oster, spekemat og ferskt brød. Cheesemongeren vil servere maten og forklarer hva som serveres. Baren får osten rett fra deres «oste-hule» under Bleecker Street. Baren er åpen for brunsj, lunsj og middag, de serverer også et orkester av oster under ettermiddagen. Maten her er god, men dyr.

    3. Westville

      Westville er en lokal mini-kjede med restauranter i Soho, East Village og Chelsea. Det er et lite sted, med en hyggelig atmosfære. Menyen inneholder enkel Amerikansk mat, men av høy kvalitet. Deres røkte Mac and Cheese har masse smak takket være restaurantens hovedingrediens: Smoked Gouda béchamel. Den ankommer varm med en fin skorpe på toppen. Vær sikker på å bestille til ekstra topping, sprøstekt bacon! Du må forvente i vente litt, spesielt under rushtid da de er veldig populære blant de lokale.

    4. Beecher’s

      Beecher’s er både en ostebutikk og en café, med beliggenhet i Flatiron distriktet. Bak glassvegger er det innsyn til kjøkkenet og du kan selv se det århundre gamle håndverket. De er stolte produsenter av mange prisbelønte øster, inkludert Marco Polo Reserve, Cheese Curds, Yule Käse, Flagship Reserve og 4-års lagret Flagship. Du kan ta en sandwich på caféen og se hvordan en ostemaker jobbe, eller ta turen ned til restauranten og «oste-hulen»; The Cellar. Bestill Mac and Cheese, som de hevder er «verden beste» og kommer i en rekke variasjoner. Jeg kan forsikre deg om at det defintivt er godt. Du kan forbedre den med noe ekstra som Pork Belly og Pickle Fennel Stem ($ 15), krabbe, old bay aioli og bread crumbs ($ 16) eller balsamic mushrooms og fennel ($ 13). Eller muligens velge curried cauliflower og sweet onion ($ 13). Dersom du foretrekker din Mac and Cheese med noe ekstra kan du velge kale og mama lil’s peppers ($ 13). Jeg synes and den enkle og originale «World Best» ($ 12), og er verdt å smake på, og fremhever virkelig den kjente osten.

    5. STK

      Det høres kanskje litt merkelig å bli anbefalt en biffrestaurant som STK, men stol på meg, deres Mac and Cheese er definitivt verdt å prøve. Servert som en «side dish» og er et godt tillegg til biffen din. Selv om du vurderer Mac and Cheese som casual «comfort food» må du ikke glemme å kle deg fint for STK. Du kan alltid fortsette kvelden på en av byens mange klubber i Meatpacking District.

Erics tips: Mange steder tilbyr Mac and Cheese som forrett eller en «side dish». Bestill fordeling så du kan smake uten å bli alt for mett.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter