Shopping i SoHo

Shopping i SoHo

Shopping i SoHo burde definitivt være med på listen over aktiviteter du ønsker å gjøre i New York. SoHo er det området som ligger mellom Houston Street, Canal Street, Sixth Avenue og Lafayette Street, og slik som navnet tilsier: «South of Houston». På hvert gatehjørne finner du butikker, og det er en god blanding av store kjeder og mindre butikker. I SoHo finnes det også mange flotte bygninger og brosteinsgater. Det er ganske lett å gå seg bort i SoHo, men det er ingen grunn til bekymring. Du kommer sikkert bare til å oppdage enda en ny spennende butikk. I helgene er det ofte veldig folksomt i SoHo, spesielt på ettermiddagen. Det kan være lurt å planlegge shopping i SoHo i løpet av en hverdag hvis du har muligheten til det.

Shopping i SoHo

Hvis du er litt usikker på hvor du burde begynne, ta subway til Prince Street eller gå til veikrysset mellom Prince Street og Broadway hvis du er til fots. De fleste store butikkjeder og merker finnes langs Broadway. Hvis du foretrekker de mindre butikkene, gå til Prince, Broome og Spring Street. På West Broadway finner du de fleste galleriene.

Broadway

Det finnes en Bloomingdale’s på Broadway. Den er litt mindre enn den som ligger i Midtown. Her kan du benytte deg av gratis Wi-Fi og toaletter (se etter skilt hvor det står «lounge/restroom») og det kan være et godt stoppested i løpet av shoppingrunden din. Her finner du også en Old Navy hvor du kan finne billig klær, også til barn. På Broadway finnes det også mange andre butikker, slik som Banana Republic, American Eagle Outfitters, H&M, Uniqlo, Topshop, Forever 21 og Victoria’s Secret. Det er ikke bare klær som selges her. Gå innom Best Buy for elektronikk eller til Crate and Barrel for interiørvarer.

Shopping i SoHo - Louis Vuitton Shopping i SoHo

Artists & Fleas SoHo

Artists & Fleas er et innendørs marked med forskjellige beliggenheter i New York, inkludert en i SoHo, på Broadway. Denne avdelingen har en samling på mer enn 40 boder som tilbyr et bredt utvalg av unike og, for det meste, håndlagede produkter. Her finner du kunst, smykker, klær og designprodukter. Artists & Fleas SoHo ligger i en gammel syfabrikk, noe som bidrar til en industriell atmosfære. I motsetning til de andre avdelingene, er dette markedet i SoHo åpen hver dag. Så du kan alltid ta turen hit for å se etter unike gaver eller bare for å se deg rundt.

Prince, Broome og Spring Street

Gå vekk fra Broadway og spaser heller gjennom brusteinsgatene for å unngå de største folkemengdene. Her finner du luksuriøse merker slik som Louis Vuitton og Stella McCartney. På Prince Street ligger det en stor Apple Store. West Broadway er også verdt å ta en spasertur langs. Her finnes det noen flotte kunstgallerier og flere butikker, slik som blant annet French Connection og Reiss. Greene Street er også hyggelig, og som regel litt roligere.

Shopping i SoHo Johnny Was Shopping i SoHo The Mercer Kitchen

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter