Billetter til TV show i New York

TV show i New York

New York TV Show tickets er tilgjengelig på nett helt gratis. Registrer deg for å delta på opptak av populære talkshow i New York. Se stjerner på nært hold, ta en titt på kulissene og hvem vet, kanskje du ser deg i selv i bakgrunnen på amerikansk TV. Du er ikke alltid garantert billetter, men får du tak i billetter kommer du så absolutt til å få en unik opplevelse.

Contents

Billetter til TV show i New York

Det er flere kjente Late Night Shows i New York. Opptakene filmes på dagtid, så programmet sendes ofte samme kveld. Store navn inkluderer blant andre Jimmy Fallon, Seth Meyers og Stephen Colbert.

New York TV Show tickets er gratis, men ikke enkelt å få tak i. Du kan registrere deg på ønskede dato(er) og bli lagt til en venteliste. Forhåpentligvis er du heldig nok til å se en TV-innspilling i NYC; jo mer populært show desto mindre sjanse. Du får beskjed før showet om du får invitasjon til å delta. Hvis du gjør det, les all informasjonen i tillegg til vilkår og betingelser nøye. Hvis du registrerer deg i siste øyeblikk er sjansen for å delta på en innspilling veldig liten. Kun hvis andre kansellerer kan du få sjansen til å få en billett.

Kjøp dine billetter her for:

Når du har billetter til et TV show i New York er det ikke sikkert du på forhånd vet hvilke gjester som vil være der den dagen. Disse annonseres rundt én uke før innspilling. Ofte er det folk du ikke kjenner, men noen ganger kommer det en stor kjendis. Husk at noen intervjuer har blitt tatt opp før, og det kan hende at du ikke alltid ser disse personene, selv om de er på listen.

Hvor lang tid innspillingen tar avhenger av gjesten, hva som er forhåndsinnspilt og hvor fornøyde produsentene er. Ta hensyn til dette for resten av agendaen din. Vanligvis vil du tilbringe minst tre til fire timer på en inspilling, noe som er mye tid hvis du ikke er lenge i New York.

TV Show i New York- Tonight Show

Billetter til Saturday Night Live

Hvis du håper å få billetter for og se SNL i New York, kan det hende du er ute av hell. På den offisielle nettsiden kan du delta i et lotteri for å vinne billetter til showet men det er ingen garanti at du får tak i billetter. Det er ikke før på selve dagen du får vite om du har vunnet billettene, så du trenger å være tilgjengelig. Jeg anbefaler vanligvis ikke dette da det kan ha en stor innvirkning på dagen. Du trenger å sjekke telefonen din regelmessig og du kan ikke planlegge å se en Broadway-musikal, besøke en rooftop-bar eller dra på en sportsbegivenhet.

Billetter til et morgen-show

Du trenger ikke billetter til programmer som Good Morning America eller Today. Stå opp tidlig for disse morgenprogrammene hvis du vil ha en sjanse til å få plass inne. For å delta i dag er det best å være på Rockefeller Plaza rundt 06:15 for å få en plass. Du kan se studioet til enhver tid, og deler av morgenshowet er også ofte filmet ute.

En gruppe mennesker vil allerede være på Good Morning America rundt klokken 07:00, og noen av dem vil bli invitert til å komme inn. Showet er tatt opp i andre etasje, så du vil ikke alltid kunne se det tydelig. Noen ganger spilles det inn klipp i underetasjen, som kan sees gjennom studiovinduene på Times Square.

TV show i New York - Morning show

Hvordan får jeg billetter til et TV show i New York?

Du kan registrere deg på nett for å delta på en TV-innspilling i New York gratis. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt