Last ned MTA New York Subway- og busskart 2023

Nedenfor finner du alle New York Subway- og busskart for 2023, for alle bydelene i New York. Kartene er fra MTA (Metropolitan Transportation Authority). MTA er selskapet som er ansvarlig for all offentlig transport i New York City.

New York Subway- og busskart

Du kan laste ned kartene som en PDF fil ved å klikke på knappene nedenfor. Du kan laste de ned og bruke de når du reiser til og i New York. Hvis du ønsker å navigere i The Big Apple uten internett anbefaler jeg deg å laste ned min gratis app. Her kan du se alle subway-linjer og stasjoner i byen. Jeg oppdaterer appen regelmessig, så all informasjon er oppdatert. Du kan bestille metro-billetter – også kalt New York MetroCards – via siden min. Sammen med bestillingen vil du motta et kart over subwayen. Jeg anbefaler å bestille MetroCards før du reiser til New York. Da trenger du nemlig ikke å stå i kø for billettautomatene på en Subwaystasjon og kan utforske byen med en gang.

New York Subway-kart Manhattan busskart Brooklyn busskart Bronx busskart Queens busskart Staten Island busskart Staten Island Express busskart

Rullestolvennlige Subway-stasjoner

Ikke alle New York Subway-stasjoner har heiser eller er rullestolvennlige. På kartet over New Yorks Subway finner du alle subway-stasjoner som er rullestolvennlige.
Rullestorvennlige Subway-stasjoner

LIRR New York og Metro-North

Long Island Rail Road (LIRR) i New York er et tognett som forbinder Manhattan med Brooklyn, Queens samt hele Long Island. MNR Står for Metro-North Railroad og er et tognett som forbinder New York City med Upstate New York.
Kart for Long Island Rail Road - LIRR New York Kart over Metro-North Railroad
Om du har noen som helst spørsmål om offentlig transport i New York ikke nøl med å ta kontakt.

MTA Subway- og Busskart

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt