Last ned MTA New York Subway- og busskart 2021

New York Subway- og busskart for 2021, for hvert av nabolagene i New York finner du nedenfor. Kartene er fra MTA (Metropolitan Transportation Authority).

Du kan laste ned PDF-filene og bruke New York Subway- og busskart når du reiser til New York ved å klikke på et alternativene nedenfor. Hvis du ønsker å navigere i NYC uten WiFi og mobildata anbefaler jeg deg å laste ned appen min. Her vil du kunne se alle subwayens linjer og stopp i byen. Jeg oppdaterer appen regelmessig. Og hvis du kjøper reisekortet New York MetroCard via min side vil du få subway kart på papirform med din bestilling. For å slippe å kø til billettautomatene på stasjonene foreslår jeg at du bestiller MetroCards før du reiser.

New York Subway kart Manhattan Busskart Brooklyn Busskart Bronx Busskart Queens Busskart Staten Island Busskart Staten Island Express Busskart

MTA Subway- og Busskart

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter