Carmine’s familierestaurant i New York

Carmine’s familierestaurant i New York

Carmine’s familierestaurant i New York serverer italiensk mat og passer perfekt for større grupper og familier. Besøker du denne familierestauranten er du garantert en hyggelig og prisgunstig aften. Rettene på menyen er til for å dele. Prisen kan virke høy, men siden alle rettene kan deles blir ikke den endelige regningen så skummel!

Italiensk familierestaurant

Carmine’s har to filialer: Carmine’s på Upper West Side og Carmine’s Times Square. De serverer søritalienske retter. Tenk fersk sjømat, typiske italienske kjøttretter, herlige pastaretter og antipasti. Porsjonene er store nok til å deles. Du kan enkelt bestille en rett per runde sammen med bordkameratene dine. Ideelt sett spiser du sammen med en gruppe på fire eller flere personer, siden de fleste rettene er ment til å mette fire personer. Hvis du foretrekker en middag med tre eller fire retter er dette stedet et rimelig alternativ sammenlignet med andre restauranter. Carmines er derfor en flott plass å spise middag med barn i New York hvis du besøker byen med familien.

Meny

Carmine’s har en innholdsrik meny. Til forrett velger jeg (eller vi) nesten alltid Baked Clams. En herlig muslingrett med massevis av hvitløk. Med tanke på hovedrett, vil jeg anbefale den vegetariske Penne alla Vodka, en pastarett med en saus av vodka og hvitløk. Jeg bestiller vanligvis et stykke kjøtt i tillegg. Derfor velger jeg ofte Veal Parmigiana ved siden av. Dette er en kalvekotelett panert med brødsmuler med smeltet mozzarella og servert med en god italiensk tomatsaus. Lyst på en italiensk overraskelse? Prøv Four Pasta Special! Jeg behøver ikke tenke meg om når det gjelder desserten: hjemmelaget tiramisu, selvfølgelig. Definitivt en av de beste av alle restaurantene i New York.

Carmine’s da og nå

I 1990 åpnet Artie Cutler, Godfrey Polistina og Michael Ronis den første Carmine’s-restauranten på Upper West Side. Cutlers tanke var å skape en italiensk-amerikansk bryllupsfølelse hver eneste kveld. Porsjonene måtte være store nok til å deles av venner og familie. Det amerikanske Golden Age-interiøret er inspirert av forskjellige italienske restauranter fra hele landet. Denne legendariske italienske familierestauranten har nå flere filialer, både i og utenfor New York, men baktanken har ikke forandret seg i årenes løp. Den herlige maten, gode vinen og atmosfæren gjør at du kommer til å føle deg som hjemme.

Erics tips: Carmine’s er et godt valg hvis du er sammen med en større gruppe. Har du billetter til en Broadway-musikal? Dra til Carmine’s i Theater District før eller etter forestillingen. Personlig foretrekker jeg Carmine’s på Upper West Side, siden klientellet i hovedsak består av lokalbefolkningen, i stedet for turister, og det derfor ikke er så høylytt her. Du bør bestille bord på forhånd hos begge filialer! Særlig hvis det er høytid når du skal ut og spise. Jeg liker å spise på Carmine’s sammen med familien min på Thanksgiving eller til jul, og jeg passer på å reservere et bord minst tre måneder tidligere.

Carmine's familierestaurant i New York - Penne alla Vodka Carmine’s Familierestaurant i New York - Middagstid

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt