Chrysler Building Observation Deck Tickets

Chrysler Building Observation Deck Tickets

Kjøp Chrysler Building Observation Deck tickets på nett før du reiser til New York. Utsiktspunktet i Chrysler Building, som er bygget i Art Deco stil, tilbyr en unik utsikt over omgivelsene. En utsikt som sist ble sett i 1945, når det forrige observasjonsdekket i denne bygningen stengte dørene etter 15 år. Nå er muligheten tilbake igjen for se innsiden av dette New York-ikonet, og du kan beundre utsikten over de travle omkringliggende gatene ovenfra. Nyt en unik utsikt over Grand Central og East River, i tillegg til andre severdigheter!

Chrysler Building Observation Deck har ikke åpnet enda.

Besøk Chrysler Building

Chrysler Building er nesten 400 meter høy med hele 77 etasjer. Observasjonsdekket er planlagt å være i 61. etasje. Balkongene som er på nord- og sørsiden av bygningen vil være utsiktspunktene. Dette er akkurat rett over de 8 sølvørnene som ligger på hjørnene til bygningen. De eksisterende balkongene vil renoveres og tilpasset for å være en turistattraksjon. Det vil være nye vinduer og glassvegger langs kanten av balkongene. Chrysler Building Observation Deck er et nytt landemerke i et av Manhattans eldste bygninger, et «must-see» for enhver tur til New York!

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: 405 Lexington Avenue, mellom E 42nd og E 43rd Street. Nærmeste subwaystasjon er Grand Central – 42 St.

Chrysler Building Observation Deck Tickets - Location

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter