Circle Line: Liberty Cruise (1 time)

Kjøp billetter nå
Circle Line Liberty Cruise

Circle Line Liberty Cruise (1 time) er cruise som tar deg med forbi noen av New Yorks største severdigheter. Prisen for turen er veldig rimelig og du får sett noen av byens høydepunkt fra et annerledes perspektiv. I løpet av dette cruiset på en time vil du få sett Frihetsgudinnen og Midtown Manhattan, inkludert kjente landemerker slik som Wall Street, Brooklyn Bridge og Battery Park. Cruiset begynner på Hudson-elven, på vestsiden av Manhattan ved Circle Line Terminal på Pier 83 (12th Avenue mellom 42nd og 43rd Street).

Bestill billetter til Circle Line Liberty Cruise her

Interessant cruise

Turguiden på båten vil fortelle deg alt om New York og byens kjente bygninger, samt morsomme fakta som gjør turen til en interessant og hyggelig opplevelse. Dette er en god mulighet for å høre mer om Frihetsgudinnen, Ellis Island – inngangsporten for millioner av innvandrere, og selvfølgelig det historiske immigrasjonskontoret. Du vil få komme ganske tett på Frihetsgudinnen, så pass på at du har kameraet ditt klart for å ta noen gode bilder! Du kan sitte inne (med aircondition) eller nyte utsikten utenfor mens du spaserer rundt dekket. Om bord på båten kan du få kjøpt mat, drikke og suvenirer. Du kan også velge å ta med deg egen mat (kanskje i en «doggy bag»?) og alkoholfri drikke.

Erics tips: Hvis du ønsker å nyte en tur om bord på en seilbåt, bli heller med på Frihetsgudinnen seiltur. I løpet av denne seilturen på 2 timer kommer du til å seile på New Yorks farvann mens du inntar utsikten over byens severdigheter, slik som Empire State Building og Frihetsgudinnen.

Circle Line Liberty Cruise - Frihetsgudinnen Circle Line Liberty Cruise - Skyline

Praktisk Informasjon

Du kan kjøpe billetter til et spesifikt tidspunkt eller billetter med et fleksible tidspunkt for ombordstigning. Etter kjøp vil du motta en kupong. Du henter billettene ved billettluken ved å vise kupongen. Jeg anbefaler deg å bytte ut kupongen så tidlig på dagen som mulig, til og med dagen før, for å forsikre deg at det er tilgjengelighet.

 • Varighet: 60 minutter
 • Avgangssted: Pier 83
 • Avgangstider:
  • 1. januar – 21. mai: ingen cruise
  • 22. mai – 30. september: daglig kl. 10:30
  • 1. oktober – 31. desember: Ingen cruise
  • Egne tider for 4th of July og Thanksgiving
 • Ankom tidlig for de beste sitteplassene

Bestill billetter til Circle Line Liberty Cruise her

Tips: Inngår i New York Pass

Ruten for cruiset

Circle Line Liberty Cruise - Rute

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter