Circle Line: Liberty Cruise (1 time)

Kjøp billetter nå
Circle Line Liberty Cruise

Circle Line Liberty Cruise (1 time) er cruise som tar deg med forbi noen av New Yorks største severdigheter. Prisen for turen er veldig rimelig og du får sett noen av byens høydepunkt fra et annerledes perspektiv. I løpet av dette cruiset på en time vil du få sett Frihetsgudinnen og Midtown Manhattan, inkludert kjente landemerker slik som Wall Street, Brooklyn Bridge og Battery Park. Cruiset begynner på Hudson-elven, på vestsiden av Manhattan ved Circle Line Terminal på Pier 83 (12th Avenue mellom 42nd og 43rd Street).

Bestill billetter til Circle Line Liberty Cruise her

Contents

Interessant cruise

Circle Line Liberty Cruise er fullt guidet, og guiden forteller deg alt om New York og byens bygninger. I tillegg til morsomme fakta vil den levende fortellingen gjøre turen interessant og hyggelig. Det finnes også en gratis, flerspråklig app hvis du foretrekker en audioguide.

Her får du vite alt om Frihetsgudinnen, Ellis Island – innfallsporten for millioner av immigranter – og selvfølgelig det historiske immigrasjonssenteret. Husk å ha kameraet klart for å ta noen fantastiske bilder av Frihetsgudinnen! Velg om du vil sitte inne (med aircondition) eller nyte brisen på dekket utenfor. Mat, drikke og suvenirer er tilgjengelig om bord, men du kan også ta med egen mat og alkoholfri drikke.

Erics tips: «Hvis du ønsker å nyte en tur om bord på en seilbåt, bli heller med på Frihetsgudinnen seiltur. I løpet av denne seilturen på 2 timer kommer du til å seile på New Yorks farvann mens du inntar utsikten over byens severdigheter, slik som Empire State Building og Frihetsgudinnen.»

Circle Line Liberty Cruise - Frihetsgudinnen Circle Line Liberty Cruise - Skyline

Praktisk Informasjon

Etter bestilling mottar du en voucher som du kan skrive ut eller fremvise på telefonen din. Møt opp minst 30 minutter før avreise så du får de beste setene.

 • Varighet: 60 minutter
 • Avgangssted: Pier 83
 • Avgangstider 2024:
  • 2. januar – 7. mars: daglig kl. 10:00
  • 8. mars – 2. mai: daglig kl. 10:30
  • 3. mai – 31. oktober: daglig kl. 10:30 og 16:30
  • 1. november – 31. desember: daglig kl. 10:30
  • Egne tider på 4th of July
  • Ingen turer første nyttårsdag, Thanksgiving, første juledag (25. desember) og nyttårsaften
 • Ankom tidlig for de beste sitteplassene

Bestill billetter til Circle Line Liberty Cruise her

Tips: Inngår i New York Pass

Ruten for cruiset

Circle Line Liberty Cruise - Rute

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt