Circle Line: New York Harbour Lights Cruise (2 timer)

Kjøp billetter nå
Circle Line New York Harbour Lights Cruise

Bestill New York Harbour Lights Cruise og bli mektig imponert over synet av Manhattans skyline og Frihetsgudinnen i solnedgangen. Om bord på båten er det en spesiell stemning ettersom alle blir rørt av den vakre utsikten. Hvis du ønsker en uforglemmelig opplevelse i New York så anbefaler jeg absolutt Circle Line: New York Harbour Lights Cruise.

Bestill billetter til Harbour Lights Cruise her

Contents

Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge

Et av høydepunktene på dette 2-timers lange cruiset er definitivt turguiden om bord på båten. Du kommer til å få høre interessante fakta og underholdende informasjon om byen. Jeg anbefaler at du sitter innendørs hvis du ønsker å tydelig høre alt som blir sagt. Hvis du sitter på dekket (utendørs) så kan det være vanskelig å få med seg alt alt guiden sier på grunn av all vinden og prat blant de andre passasjerene. Eventuelt kan du laste ned den gratis flerspråklige audioguide-appen.

Glem ikke å ta turen til dekket for å se Frihetsgudinnen der hun står i all sin prakt. Glem ikke å ta med en jakke. Det kan være litt kjølig, til og med om sommeren. Hold kameraet klart for å ta noen gode bilder av Brooklyn Bridge når båten cruiser under den. Drikke, mat og suvenirer kan kjøpes om bord på båten.

Erics tips: «et annet båttur du kan ta er cruise med middag på Hudson-elven. Dette alternativet er noe dyrere men du kan nyte meksikansk mat og drikke under turen. Du seiler forbi Frihetsgudinnen, Manhattan skyline samt andre berømte landemerker.»

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du motta en kupong. Du henter billettene ved billettluken ved å vise kupongen (print den ut eller vis den frem på mobilen din).

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: Pier 83 (gåavstand fraPort Authority Bus Terminal)
  • Avgangstider 2024:
    • 1. januar – 31. desember: daglig kl. 19:00
    • Ingen turer på 4th of July, Thanksgiving og første juledag
  • Ankom tidlig for de beste sitteplassene

Bestill billetter til Harbour Lights Cruise her

Circle Line New York Harbour Lights Cruise Skyline 1

Ruten for cruiset

Circle Line New York Harbour Lights Cruise - Rute

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt