Cirque du Soleil i New York tickets

Cirque du Soleil i New York

Kjøp Cirque du Soleil i New York tickets før du reiser til byen. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Cirque du Soleil er det største underholdningsselskapet i verden og de produserer internasjonale show. Forestillingen er best beskrevet som et moderne sirkus, men uten dyr og med hovedfokus på akrobatene som opptrer og stuntene de gjør. Hver Cirque du Soleil-forestilling forteller en fantasifortelling, også forestillingen i New York. «Paramour» tar deg med til Hollywood på 40-tallet, da en ung dikter må velge mellom kjærlighet og kunst. Når du besøker Cirque du Soleil-showet vil du få en kveld full av fryd, overraskelser og ikke minst underholdning!

Beklager, dette showet er avsluttet 

Hvordan kjøpe Cirque du Soleil i New York tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt kommer du øyeblikkelig til å bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Billetter til Cirque du Soleil i New York - Balansering Billetter til Cirque du Soleil i New York - Magi

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Det du ser er det du betaler!
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller Whatsapp
  • Ingen tredjeparter: du kjøper direkte fra kilden
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Betal trygt med kredittkort eller PayPal

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 9 personer eller flere.

Show informasjon

  • Barn under 5 år er ikke tillatt i teatret.
  • Varighet: 2 timer og 10 minutter
  • Sted: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street

Har du ikke lyst til å se Cirque du Soleil?

Se en mengde av andre Broadway show her

Cirque du Soleil i New York Tickets - PosterCirque du Soleil in New York Tickets - Akrobater

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter