Cirque du Soleil i New York tickets

Twas the Night Before av Cirque du Soleil

Kjøp dine ‘Twas the Night Before med Cirque du Soleil i New York tickets før du reiser til byen. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter via siden min, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Cirque du Soleil er det største underholdningsselskapet i verden. Forestillingene er best beskrevet som et moderne sirkus, men uten dyr og med hovedfokus på akrobatene som opptrer og stuntene de gjør. Hver Cirque du Soleil-forestilling forteller en fantasifortelling, også forestillingen i New York. «’Twas the Night Before» er det første juleshowet fra det verdenskjente Cirque du Soleil.

Dessverre vises ikke denne forestillingen lenger.
For andre juleforestillinger, se en oversikt over juleshow i New York her

Hvordan kjøpe Cirque du Soleil i New York tickets?

Når du besøker en Cirque du Soleil forestilling garanteres du en kveld fylt med overraskelser, glede og fremfor alt underholdning. Denne Cirque du Soleil juleforestillingen dreier seg om en liten jente som opplever det kjente julediktet, kom til live. Akrobatene, klovnene og andre talentfulle artister fra det magiske sirkuset skal fremføre juleforestillingen i Hulu Theatre på Madison Square Garden.

Twas the Night Before av Cirque du Soleil - forestilling Twas the Night Before av Cirque du Soleil - reinsdyr

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: anbefalt for alle aldre
  • Varighet: 1 time og 20 minutter
  • Sted: Hulu Theater på Madison Square Garden, 4 Pennsylvania Plaza
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt