Juleshow i New York 2024

Bestill dine billetter til juleshow i New York før du reiser. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, og fremfor alt så sparer det deg både tid og penger! Det finnes en rekke forskjellige juleshow i New York hvert år. Tilbakevendende forestillinger som Christmas Spectacular, fremført hver festlig sesong i Radio City, og nye show som fremføres hvert år på blant annet Madison Square Garden. Vil du ringe inn jula ved å se så mange juleshow som mulig? Eller er billetter til ett show utsolgt og du er på jakt etter et annet alternativ? Her kan du finne et sammendrag av alle juleshowene i New York i år!

Billetter for 2024 er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Her finner du de beste juleshowene i New York denne sesongen

Contents

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular er uten tvil det mest spektakulære juleshowet i New York. Du bør absolutt ikke gå glipp av det hvis du er i New York i november, desember eller begynnelsen av januar! Den verdensberømte dansegruppen, The Rockettes, kledd som tinnsoldater, danser, sparker høyt og faller over hverandre som dominobrikker i perfekt synkron. Til og med julenissen dukker opp på scenen under dette familievennlige juleshowet. Bestill billettene så snart som mulig, da dette showet blir utsolgt veldig raskt.

Juleshow i New York Radio City Christmas Spectacular Juleforestillinger i New York - Radio City Christmas Spectacular

‘Twas the Night Before… av Cirque du Soleil

‘Twas the Night Before er det første juleshowet fra den verdensberømte Cirque du Soleil. Historien dreier seg om en liten jente som opplever det kjente julediktet, kom til live. Akrobatene, klovenene og andre talentfulle artister fra det magiske sirkuset skal fremføre deres show i Hulu Theatre på Madison Square Garden.

The Nutcracker

I november og desember, i tillegg til musikaler og skuespill, kan du også nyte julestemningen på balletten! Hvert år fremfører den berømte New York City Ballet The Nutcracker (Nøtteknekkeren). Lille Clara, de slåssende pepperkakesoldatene, sultne mus og, selvfølgelig, den livsstore nøtteknekkeren vil garantert fortrylle hele familien.

The Magic Flute

Mozarts The Magic Flute (Die Zauberflöte) er en tidsløs historie om kampen mellom det gode og det onde. Metropolitan Operas familievennlige oppsetning av denne juleoperaen er kortere og fremføres på engelsk. Så alle kan glede seg over denne klassikeren fylt med magiske melodier, drømmeaktige karakterer og mytiske skapninger. Hvis du ønsker å se en opera i julesesongen, er Tryllefløyten et godt valg.

Juleshow i New York Ballet

Se under for en liste over 2024 juleshowene og bestill direkte!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt