Juleshow i New York 2021

Bestill dine billetter til juleshow i New York før du reiser. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, og fremfor alt så sparer det deg både tid og penger! Det finnes en rekke forskjellige juleshow i New York hvert år. Tilbakevendende forestillinger som Christmas Spectacular, fremført hver festlig sesong i Radio City, og nye show som fremføres hvert år på blant annet Madison Square Garden. Vil du ringe inn jula ved å se så mange juleshow som mulig? Eller er billetter til ett show utsolgt og du er på jakt etter et annet alternativ? Her kan du finne et sammendrag av alle juleshowene i New York i år!

Billetter for 2021 er ikke tilgjengelig enda

Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige på min nettside? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir lagt ut for salg!

Klikk her for en liste over juleshow i New York

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular er uten tvil det mest spektakulære juleshowet i New York. Du bør absolutt ikke gå glipp av det hvis du er i New York i november, desember eller begynnelsen av januar! Den verdensberømte dansegruppen, The Rockettes, kledd som tinnsoldater, danser, sparker høyt og faller over hverandre som dominobrikker i perfekt synkron. Til og med julenissen dukker opp på scenen under dette familievennlige juleshowet. Bestill billettene så snart som mulig, da dette showet blir utsolgt veldig raskt.

‘Twas the Night Before… av Cirque du Soleil

“Twas the Night Before’ er det første juleshowet fra den verdensberømte Cirque du Soleil. Historien dreier seg om en liten jente som opplever det kjente julediktet, kom til live. Akrobatene, klovenene og andre talentfulle artister fra det magiske sirkuset skal fremføre deres show i Hulu Theatre på Madison Square Garden.

A Christmas Carol

Julen ville ikke vært jul uten Scrooge. Historien om denne gretne gjerrigknarken kan derfor ikke utelates fra en liste over juleshow. A Christmas Carol fremføres i Lyceum Theatre på Broadway. Jacob Marley, julens tre ånder, sammen med Ebenezer Scrooge, kommer garantert til å få deg i julestemningen.

Slava’s Snowshow

Dette prisvinnende, surrealistiske barneshowet av den anerkjente russiske klovnen, Slava Polunin, er full av klovner, snø og til og med en snøstorm. Slava’s Snowshow er ikke et ekte juleshow, men heller en magisk hyllest til snø og vintertid. Det er derfor en god anbefaling for den festlige sesongen.

The Nutcracker

I november og desember, i tillegg til musikaler og skuespill, kan du også nyte julestemningen på balletten! Hvert år fremfører den berømte New York City Ballet The Nutcracker (Nøtteknekkeren). Lille Clara, de slåssende pepperkakesoldatene, sultne mus og, selvfølgelig, den livsstore nøtteknekkeren vil garantert fortrylle hele familien.

The Magic Flute

Mozarts The Magic Flute (Tryllefløyten) er en tidsløs historie om kampen mellom det gode og det onde. Fylt med magiske melodier, drømmeaktige karakterer og mytiske skapninger. Hvis du ønsker å se en opera i julesesongen, er Tryllefløyten et godt valg.

Finn billettene dine


Søk etter billetter

Søkeresultater

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter