Juleshow i New York 2023

Bestill dine billetter til juleshow i New York før du reiser. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, og fremfor alt så sparer det deg både tid og penger! Det finnes en rekke forskjellige juleshow i New York hvert år. Tilbakevendende forestillinger som Christmas Spectacular, fremført hver festlig sesong i Radio City, og nye show som fremføres hvert år på blant annet Madison Square Garden. Vil du ringe inn jula ved å se så mange juleshow som mulig? Eller er billetter til ett show utsolgt og du er på jakt etter et annet alternativ? Her kan du finne et sammendrag av alle juleshowene i New York i år!

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular er uten tvil det mest spektakulære juleshowet i New York. Du bør absolutt ikke gå glipp av det hvis du er i New York i november, desember eller begynnelsen av januar! Den verdensberømte dansegruppen, The Rockettes, kledd som tinnsoldater, danser, sparker høyt og faller over hverandre som dominobrikker i perfekt synkron. Til og med julenissen dukker opp på scenen under dette familievennlige juleshowet. Bestill billettene så snart som mulig, da dette showet blir utsolgt veldig raskt.

A Christmas Carol

Dette enmannsshowet, fremført av Tony Award-vinneren Jefferson Mays, vil få deg i julestemning. Denne forbløffende teaterprestasjonen er en ny tolkning av Charles Dickens’ juleklassiker. Julens tre ånder prøver å lære den gretten Joakim at det er bedre å gå gjennom livet på en sjenerøs og vennlig måte. Besøk Nederlander Theatre for å se denne juleforestillingen i New York.

Kjøp dine billetter til Christmas Carol her

Sherlock’s Carol

Julen ville ikke vært jul uten Scrooge … og Sherlock. Historien om denne gretne gjerrigknarken kan derfor ikke utelates fra en liste over juleshow. Sherlock’s Carol fremføres i Stage 3 of New World Stages, off-Broadway. Jacob Marley, julens tre ånder, sammen med Ebenezer Scrooge, kommer garantert til å få deg i julestemningen.

Kjøp billetter til Sherlock’s Carol her

The Nutcracker

I november og desember, i tillegg til musikaler og skuespill, kan du også nyte julestemningen på balletten! Hvert år fremfører den berømte New York City Ballet The Nutcracker (Nøtteknekkeren). Lille Clara, de slåssende pepperkakesoldatene, sultne mus og, selvfølgelig, den livsstore nøtteknekkeren vil garantert fortrylle hele familien.

The Magic Flute

Mozarts The Magic Flute (Tryllefløyten) er en tidsløs historie om kampen mellom det gode og det onde. Fylt med magiske melodier, drømmeaktige karakterer og mytiske skapninger. Hvis du ønsker å se en opera i julesesongen, er Tryllefløyten et godt valg.

Juleshow i New York - Ballet Juleforestillinger i New York - Radio City Christmas Spectacular

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt