Cruise med lunsj i New York (2 timer)

Kjøp billetter nå
Cruise med lunsj i New York

Cruise med lunsj i New York er en perfekt mulighet for å kombinere sightseeing med en «all-you-can-eat» lunsjbuffet. På dette cruiset kommer du til å få utsikt over mange av New Yorks største severdigheter, samt at du kan nyte et stort utvalg av typisk amerikansk mat. Spis så mye du ønsker! Alkohol er ikke inkludert, med mindre du oppgraderer billetten for å benytte deg av en åpen bar. Når du er mett kan du ta en spasertur langs dekk, eller bare sette deg godt tilbake og slappe av mens du nyter panoramautsikten fra vinduene. Det finnes også en DJ om bord på båten som sørger for å holde stemningen på topp.

Bestill billetter til cruise med lunsj her

New Yorks severdigheter

Du kan høre på turguiden som forteller interessante og morsomme fakta om New York City, eller danse til DJen som spiller favorittsangene dine. Hvis du ønsker å forevige øyeblikket så kan personalet om bord på båten ta et bilde av deg som du kan hente når du kommer tilbake til havnen.

Båtturen går fra Chelsea Piers (ta buss M23 til West 23rd Street eller buss M14D til 18th Street, eller subway A,C eller E til 23rd Street og gå derfra). Pass på at du møter opp 30 minutter før avgangstid for å sikre deg de beste setene.

Erics tips: Om du har lyst til å tilbringe en lørdag eller søndag ettermiddag med litt sightseeing, mens du nyter brunsj, er New York Bottomless brunsj cruiset perfekt for deg. I løpet av to timer får du sett New Yorks mange severdigheter fra en yacht, mens du forsyner deg av mimosaer!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du bruker som billett for båtturen.

  • Denne båtturen er sesongbestemt
  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: Chelsea Piers
  • Avgangstid: kl. 12:00

Bestill billetter til cruise med lunsj her

Cruise med lunsj i New York - Frihetsgudinnen

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt