Dagstur til vingård fra New York

Kjøp billetter nå
Dagstur til vingård fra New York

Dra på en dagstur til vingård fra New York for å se de beste vingårdene på Long Island. La smaksløkene bli kilt og ta en tur til Long Island Wineries. Det er avreise fra en sentral beliggenhet i New York City til North Folk, lunsj er også inkludert! På denne turen vil du få forskjellige smaksprøver av de fineste vinene i regionen.

Bestill dine billetter for en dagstur til vingård fra New York her

North Fork Long Island vin-region

Besøk Long Island Wine Country hvor over femti vinprodusenter ligger. Mens sjåføren bringer deg til noen av de prisvinnende vingårdene, kan du nyte landskapet. Under Long Island Winery tour får du smake på viner ved hver vingård. Unnslipp New York for en dag fylt med morsomme, vakre omgivelser og mye vin. Selv om du får servert lunsj, er det smart å ta med litt ekstra mat. Du vil virkelig spise noe etter et par smaksprøver. Etter vinturen tar sjåføren deg tilbake til Manhattan. Fordi denne turen er sesongbasert, går den bare fra mai til november.

Erics tips: jeg synes en dagstur til en vingård er ideelt hvis du ønsker å se mer av Long Islands vingårder. Til tross for at det virker nært Manhattan, er det nesten umulig å besøke vingårder på egen hånd. Å reise med tog kan lett ta opptil tre timer. Under omvisningen trenger du bare å sette deg på bussen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong som du kan bruke som billetten din for dagsturen.

  • Avgangssted: 85 Delancey Street in Lower East Side
  • Avgangstid: 09:00
  • Aldersgrense: fra 21 år. Ta med gyldig legitimasjon (pass)
  • Turen er sesongbasert

Bestill dine billetter for en dagstur til vingård fra New York her

Dagstur til vingård fra New York - Vingård Dagstur til vingård fra New York - Vinsmaking

Dagstur til Hamptons

Ønsker du å se mer av Long Island? Under en dagstur til Hamptons besøker du ikke kun en vingård hvor du får smake på vin, men du vil også se det luksuriøse livet i Hamptons. Denne delen av Long Island huser noen av de dyreste husene i USA. Se store yachter forankre i havnen, rusle gjennom typiske amerikanske landsbyer og spaser langs stranden.

Vinsmaking i New York

I New York kan du også delta på vinsmaking. Under Wine Tour på Lower East Side lærer du mer om dette nabolaget, besøker lokale restauranter og tusler innom vinbutikker. I tillegg til vinsmaking, vil du også få servert småretter og snacks.

Bestill dine billetter for en dagstur til vingård fra New York her

Dagstur til vingård fra New York - Lagring av vin Dagstur til vingård fra New York - Viner

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt