De beste barene å se fotball i New York

De beste barene å se fotball i New York

Hvor er de beste barene å se fotball i New York? Å se fotball i New York kan virke umulig siden dette er landet for baseball og amerikansk fotball, men New York har alt, inkludert barer dedikert til fotball. Nordmenn elsker fotball og sportfans trenger ikke gå glipp av en kamp mens en er på ferie. Jeg har laget en liste over sportsbarer hvor du kan holde deg oppdatert på Premier League og UEFA Champions League i New York.

 1. Contents

  The Football Factory at Legends

  På sportsbaren Legends er det folk, steder og New York-legender som står i fokus. Baren har en avslappet atmosfære og kombinerer enkel, men god, mat med en fotballkamp. Legends setter så stor pris på fotballfans at de åpnet et område fullstendig dedikert til fotball, nemlig The Football Factory (med det internasjonale ordet for fotball, i stedet for det amerikanske «soccer». De viser mange mesterskap som Champions League, Bundesliga og La Liga. Så du kommer ikke til å gå glipp av noen av ditt lags kamper. Her finner du tre etasjer med 50 TV-er og 2 enorme skjermer. Beliggenheten er perfekt: like foran Empire State Building.

 2. The Black Horse Pub

  The Black Horse Pub er en stor og luftig engelsk pub med en god atmosfære for å se sport. Fotballfans møter opp tidlig her i helgene for å se de europeiske kampene. Her finner du et utvalg av 16 internasjonale ølsorter, et sortiment av lokale favoritter (som Sixpoint Sweet Action og Brooklyn Lager) og vekslende engelske/irske spesialiteter som Boddingtons og Guinness. Happy hour er fra 14:00 til 19:00. Fotball er alltid topprioritet på pubens flatskjermer, og når det ikke er noen fotballkamper å se vil pubens 10 store TV-er vise hvilken som helst sportskamp som gjestene vil se. Dette er et flott sted å få med seg en kamp, med spennende drikkevarer nå og da og god engelsk mat. Den vennlige betjeningen serverer deg gjerne en engelsk frokost, bangers (pølser) og mash (potetstappe), egg, bønner, chips (pommes frites) og shepherd’s pie.

 3. Smithfield Hall

  Smithfield Hall ligger noen få kvartaler fra Madison Square Garden. De sender fotballkamper fra hele verden. Vil du få med deg en kamp fra Europaligaen, Champions League eller Bundesliga? Dra til Smithfield Hall. Disse kundene er for det meste innfødte newyorkere som vil se en amerikansk eller internasjonal fotballkamp mens de nyter en øl. Fotball er ikke alt du kan se her, de viser også kamper fra NFL, MLB og NBA.

 4. The Churchill

  The Churchill er en avslappet engelsk pub nær Park Avenue, og byr på et lite stykke England. Restauranten er i en britisk/engelsk stil og har en god stemning. TV-skjermene ved barn viser rugby og andre europeiske sporter. Ta deg en fatøl og bestill deg litt mat du kan nyte til kampen. De fleste britiske eller amerikanske ales koster rundt $7-8. Hvis du ber om en anbefaling kommer du til å betale minst $8 per glass.

 5. Jones Wood Foundry

  Jones Wood Foundry er enda en avslappet britisk pub som ligger på 76st Street, mellom First og York. Bartenderne er svært vennlige og engasjerende. Under kampen kan du bestille deg litt typisk engelsk mat og forsyne deg av et flott utvalg ølsorter. Alt i alt er dette en hyggelig nabolag-pub hvor du blir ønsket velkommen og kan se sport uten å bli døv av bråkete musikk.

 6. Dalton’s Bar & Grill

  På Dalton’s Bar & Grill kan du se alle forskjellige typer sport, fra fotball til boksekamper. Dette stedet er godt kjent for lokale og har en super beliggenhet i Hell’s Kitchen! De har over 30 HD-skjermer og har et stort utvalg av øl på fat.

 7. Beckett’s Bar & Grill

  Hvis du oppholder deg i Downtown Manhattan og leter etter en fin bar og besøke anbefaler jeg Beckett’s Bar & Grill. På denne sportsbaren kan du ikke bare se sportskamper, men de organiserer også «comedy nights»! Det er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å utforske flere barer på Stone Street.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt