Stone Street restauranter i New York

Stone Street restauranter i New York

Det er en unik opplevelse å spise på en restaurant på Stone Street i New York. Stone Street strekker seg gjennom Financial District på Lower Manhattan, og denne flotte brosteinsgaten har en helt annerledes stemning ved seg. Stone Street er rake motsetningen av Wall Street, som ligger rett bakom. Mange mennesker velger å dra til kaféene på Stone Street for å ta seg en drink etter jobb. Dette er et perfekt sted for terrasser, og om sommeren forvandles hele gaten til en kjempestor terrasse, full av store piknikbord. Atmosfæren er avslappet og vennlig; dette er et supert sted for å møte nye mennesker! Kombiner dette med historiske hus, vakker arkitektur, flotte interiør og god stemning, det er en utrolig hyggelig opplevelse å ta seg et måltid på Stone Street.

Øl og hamburgere hos Growler Bites and Brews

Hos Growler Bites and Brews finner du mange unike sorter craft beer (øl fra mikrobryggerier) på kran. Menyen er veldig variert, og Growler har til og med sitt selvbrygget øl («house brew»). Du kan enkelt bytte ut «bites and brews» med «beer and burgers», for dette stedet er nemlig store på hamburger og øl. Kjøttet kommer fra grass-fed Kobe storfe (for ekspertene) og smelter i munnen, og hamburgerbrødet er en «pretzel brioche». En hamburger koster omtrent $11. Du kan også bestille mini versjonen: 5 sliders (mini hamburgere) til $15. Sørg også for at du bestiller en porsjon med fries, ettersom disse også er litt annerledes. Prøv for eksempel Korean-style fries med biffkjøtt og kimchi, eller den kanadiske versjonen med ost og saus.

Cocktails på Underdog

For gatens aller beste cocktails burde du dra til Underdog. Det er egentlig et under at dette stedet finnes, selv om det var uheldigheter som førte til at baren åpnet opp. Orkanen Sandy gjorde stor skade på Stone Street, blant annet så ble kjelleren til Growler Bites and Brews fullstendig ødelagt. Etter ødeleggelsen bestemte eierne seg for å bygge om kjelleren til en cocktailbar, i stedet for å restaurere den til sitt tidligere bruk som et festlokale. Baren har blitt en kjempesuksess. Menyen for cocktails endres stadig. I tillegg til spennende cocktails og gode drinker har de også en meny full av småretter som kan deles. Dette inkluderer gode «sliders» og «mac & cheese», men også uvanlige småretter slik som ostekake med bacon og cheddar, grillet blomkål med rosiner og pecorino, eller ananas-og-papaya-pølser med sennep. En artig liten detalj: musikken kommer fra en vinylspiller.

Tradisjonell italiensk mat på Adrienne’s Pizzabar

Pizzaelskere kommer til å trives på Stone Street. Her finner man Adrienne’s Pizzabar, en populær favoritt. Ordet «pizzabar» er egentlig litt misledende, for i tillegg til kjempegod stenovnsbakt pizza serverer de også andre italienske retter. Alle rettene er smakfulle, ferske og tradisjonelle. Glem ikke å prøve et kakestykke av deres berømte Nutella-kake. Dette er ikke et billig spisested. Det koster rundt $17 for en Margarita pizza.

Østers hos Ulysses

Alt handler om østers og festligheter hos Ulysses A Folk House. Dette er egentlig ikke en østersbar, men det er menyens østers som lokker til seg gjester. De arrangerer også en årlig østers-festival i september. Ulysses er utvilsomt en koselig bar med nok av sitteplasser, hvor du kan ta deg en drink samt noe å spise. Ikke dra hit hvis du bare ønsker å ta deg en kjapp matbit, serveringen kan nemlig være ganske treig, men det gjør vel ingenting når du kan ta deg god tid til å slappe av på et såpass hyggelig sted? Regelmessig spilles det også live musikk, noe som bare gjør stemningen enda bedre! Menyen er for øvrig ikke så veldig spesiell, men rettene er rimelige på pris og gode på smak.

Stone Street restauranter i New York - Barer og restauranter Stone Street restauranter i New York

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter