Dra på en New York Rangers-kamp

Kjøp billetter nå
Dra på en New York Rangers-kamp

Hvordan kan man best mulig planlegge å dra på en New York Rangers-kamp? Kanskje er turens høydepunkt å dra på en ishockeykamp med NY Rangers i Madison Square Garden? Her finner du tips som kan hjelpe deg med planleggingen av å dra på en Rangers-kamp. Dra til Madison Square Garden for å se newyorkerlaget spille kamp på egen hjemmebane. Stemningen i stadion er alltid på topp, og ishockeyen på NHL-nivået kommer sikkert til å imponere. Det å dra på en ishockeykamp i New York er en uforglemmelig opplevelse, så du kommer ikke til å angre deg!

Contents

Billettene er autentiske

Det er best å kjøpe billetter på nett, men vær forsiktig med hvilken forhandler du velger å kjøpe fra. Mange blir lurt av at prisene ser riktig så gode ut, men så ender man opp med å måtte betale ekstra for ulike typer administrative kostnader, eller så vet man ikke riktig hvor billettene kommer fra.

De billettene som du får kjøpt via nettsiden min er 100 % autentiske. Billettene kommer fra godkjente forhandlere som selger billetter fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen. Du burde alltid velge alternativet for e-billett for å slippe å måtte betale ekstra fraktkostnader. Den prisen som du ser er totalbeløpet, uansett hvilken betalingsmåte du velger, og du får billettene dine i tide.

Her kan du lese mer og bestille billetter

Den enkleste reiseveien til kampene i Madison Square Garden

Det er enkelt å finne frem til Madison Square Garden ettersom stadion ligger i Midtown Manhattan. Madison Square Garden er den runde bygningen som ligger over Pennsylvania Station på 7th Avenue (mellom W 32st og W 33rd Street). Det burde være lett å komme seg frem til stadion, kanskje ligger det bare et steinkast unna hotellet ditt. Hvis du bor litt lenger bort så kan du benytte deg av subway A, C eller E til Eight Avenue. Eller så kan du ta subway 1, 2 eller 3 til Seventh Avenue og Penn Station. Det finnes ingen garderober eller oppbevaringsmuligheter, så ikke ta med deg noen store vesker eller sekker. Vesken din må få plass under setet ditt.

Dra på en New York Rangers kamp - Spillere Dra på en New York Rangers kamp - Publikum

Hvor kan jeg finne en ishockey-butikk?

I Madison Square Garden finns det flere butikker hvor du kan kjøpe capser, t-skjorter, gensere og annet. Du kan også finne butikker som selger NHL-klær både på Manhattan og utenfor. NHL har også en flaggskipbutikk rett ved Penn Station som definitivt er verdt å sjekke ut for skikkelig hockey-fans! Butikken finner du på W33rd Street mellom 9th og 10th Avenue.

Etter kampen

Etter kampen i Madison Square Garden kan man, med litt flaks, støte på noen av NHL-spillerne på veien ut og kanskje få en autograf.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt