Dra på en New York Rangers-kamp

Kjøp billetter nå
Dra på en New York Rangers-kamp

Hvordan kan man best mulig planlegge å dra på en New York Rangers-kamp? Kanskje er turens høydepunkt å dra på en ishockeykamp med NY Rangers i Madison Square Garden? Her finner du tips som kan hjelpe deg med planleggingen av å dra på en Rangers-kamp. Dra til Madison Square Garden for å se newyorkerlaget spille kamp på egen hjemmebane. Stemningen i stadion er alltid på topp, og ishockeyen på NHL-nivået kommer sikkert til å imponere. Det å dra på en ishockeykamp i New York er en uforglemmelig opplevelse, så du kommer ikke til å angre deg!

Billettene er autentiske

Det er best å kjøpe billetter på nett, men vær forsiktig med hvilken forhandler du velger å kjøpe fra. Mange blir lurt av at prisene ser riktig så gode ut, men så ender man opp med å måtte betale ekstra for ulike typer administrative kostnader, eller så vet man ikke riktig hvor billettene kommer fra.

De billettene som du får kjøpt via nettsiden min er 100 % autentiske. Billettene kommer fra godkjente forhandlere som selger billetter fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen. Du burde alltid velge alternativet for e-billett for å slippe å måtte betale ekstra fraktkostnader. Den prisen som du ser er totalbeløpet, uansett hvilken betalingsmåte du velger, og du får billettene dine i tide.

Her kan du lese mer og bestille billetter

Den enkleste reiseveien til kampene i Madison Square Garden

Det er enkelt å finne frem til Madison Square Garden ettersom stadion ligger i Midtown Manhattan. Madison Square Garden er den runde bygningen som ligger over Pennsylvania Station på 7th Avenue (mellom W 32st og W 33rd Street). Det burde være lett å komme seg frem til stadion, kanskje ligger det bare et steinkast unna hotellet ditt. Hvis du bor litt lenger bort så kan du benytte deg av subway A, C eller E til Eight Avenue. Eller så kan du ta subway 1, 2 eller 3 til Seventh Avenue og Penn Station. Det finnes ingen garderober eller oppbevaringsmuligheter, så ikke ta med deg noen store vesker eller sekker. Vesken din må få plass under setet ditt.

Dra på en New York Rangers kamp - Spillere Dra på en New York Rangers kamp - Publikum

Hvor kan jeg finne en ishockey-butikk?

I Madison Square Garden finns det flere butikker hvor du kan kjøpe capser, t-skjorter, gensere og annet. Du kan også finne butikker som selger NHL-klær både på Manhattan og utenfor. Blant annet så ligger det en stor NHL-butikk på 1185 Avenue of the Americas, i nærheten av Times Square, og en annen sportsbutikk på 867 Broadway og 18th Street. Husk at prisen alltid blir høyere enn det som står på prislappen ettersom momsen legges på totalbeløpet ved kassen.

Beste hotell for New York Rangers-fans

Vel, dette kommer helt an på hva du ønsker. Hvis du foretrekker å bo så nærme Madison Square Garden som mulig, men uten at det skal koste deg skjorta, så kan du bestille rom på Hotel Pennsylvania som ligger rett ovenfor stadion. Hotellet har over 1700 rom. Det er verdt å nevne at dette er et eldre hotell som absolutt kunne trengt å bli pusset opp. Hotellet er greit hvis du ikke har så alt for høye forventninger, og beliggenheten er veldig god. Hvis du skal være i New York i mer enn 3–4 dager så anbefaler jeg at du heller bestiller rom på et hotell som tilbyr mer komfort og bedre service enn dette hotellet. Bare 5 minutters gangavstand unna finner du for eksempel Holiday Inn Express Madison Square Garden. Hotellet har bra service og rene rom. Rommene er fine, men små, og selv om frokosten på hotellet er helt OK (litt trangt mellom bordene og kø til kaffen) så anbefaler jeg at du heller spiser frokosten din på en ekte New York diner eller deli. En artig opplevelse er å spise frokost på Ellen’s Stardust Diner hvor de ansatte synger når de tar bestillingen din. Et annet godt hotell som ligger i nærheten av Madison Square Garden er Courtyard by Marriott. Dette hotellet passer kanskje bedre for barnefamilier.

Etter kampen

Etter kampen i Madison Square Garden kan man, med litt flaks, støte på noen av NHL-spillerne på veien ut og kanskje få en autograf. Hvis du får en autograf av Mats Zuccarello så blir jeg rimelig misunnelig, men send meg gjerne et bilde likevel!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter