Sportsbutikker i New York

Sportsbutikker i New York

Sportsbutikker i New York er et paradis for idrettsutøvere og sportsentusiaster. Enten du liker hockey, basketball, baseball eller fotball, eller om du er på jakt etter sportsutstyr, finner du det du trenger i en av sportsbutikkene i NYC. Finn produkter fra favorittlagene dine i New York, og beundre de ulike produktene i sportsbutikkene i New York.

Sportsbutikker i New York

Det er en rekke sportsbutikker i New York hvor du kan kjøpe sportsklær og andre sportsartikler. Men enda morsommere er det å besøke butikker du kanskje ikke ville ha funnet ellers. Selv om du ikke liker sport, er det som regel verdt å ta en titt.

NHL Store

NHL Shop New York City er et must å besøke for alle hockey-fans! I tillegg til merkevarer fra New York Rangers, New Jersey Devils og New York Islanders finnes det også produkter fra andre NHL-sportslag. Her kan du kjøpe drakten til favorittlaget ditt, pucker, luer og mye mer. Du kan se ishockeykamper på skjermene i butikken, se flere signerte pucker og studere utviklingen av hockeykøllen.

Sted: 385 9th Avenue

Sportsbutikker i New York - NHL Store

NBA Store

For å komme til NBA Store går du mot Fifth Avenue. I New Yorks berømte handlegate kan du kjøpe varer fra NBA-sportslag som New York Knicks og Brooklyn Nets. Her kan du ikke bare kjøpe klær, sko og andre sportsartikler, men du kan også se basketballer med kjente spilleres håndavtrykk, spillernes sko og signerte basketballer.

Sted: 545 5th Avenue

Sportsbutikker i New York - NBA Store Sportsbutikker i New York - Inne i NBA Store

MLB Flaggskipbutikk

MLB-flaggskipbutikken ligger rett overfor Radio City Music Hall. Du kan også kjøpe alle slags varer fra MLB-sportslagene, inkludert New York Yankees og New York Mets. Sjekk ut signerte baseballer, baller fra viktige kamper og til og med en Gold Glove Award.

Sted: 1271 6th Avenue

Sportsbutikker i New York - MLB Store

Yankees Clubhouse

Heia Yankees! Det finnes flere Yankees Clubhouse-butikker i New York. Butikkene er fylt med alt mulig som har med New York Yankees å gjøre, for eksempel klassiske caps, en trøye eller din egen Yankees-baseball. Hvis du ikke har mulighet til å delta på en Yankees-kamp, men likevel ønsker å støtte New York-laget, er Yankees Clubhouses plassen å besøke.

Pelé Soccer – Times Square

På Pelé Soccer – Times Square kan alle fotballfans la seg begeistre. Butikken er oppkalt etter den berømte fotballspilleren Pelé og ligger midt på Times Square. Her kan du kjøpe alle slags fotballklær for både barn og voksne. Du finner også varer fra New York City FC og New York Red Bulls.

Paragon Sports NYC

Hos Paragon Sports NYC, som ligger i nærheten av Union Square, samles alle idrettslagene i New York. Her finner du produkter fra alle de nevnte lagene, i tillegg til en rekke andre sportsklær. Er du for eksempel på utkikk etter en ny treningsdress, badetøy eller tursko, finner du det i denne sportsbutikken i New York.

Flaggskipbutikker for sportsmerker

New York er hjemsted for mange flaggskipbutikker for store merker som Nike, Adidas og Puma. Ikke bare kan du kjøpe sportsklær her, men dette er også gode steder å kjøpe sneakers i New York.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt