Pass for New York

Pass for New York City

Ett pass for New York er nødvendig når du planlegger en tur til NYC! New York Pass, med mer enn 100 attraksjoner og turer i tillegg til flotte besparelser er det idelle alternative for alle og enhver som ønsker å få mest ut av turen til New York. Kjøp passet ditt på nett på forhånd for å få ro i sjelen.

Kjøp ditt New York Pass her

Contents

Hvilket pass for New York?

Et New York turistpass er alltid en god idé for en tur til The Big Apple. Det er den beste måten å spare inngangpanger ved attraksjoner, museer og aktiviteter i New York. Så fort du har skaffet passet ditt trenger du ikke å betale noe ekstra for å få tilgang til attraksjonene som er inkludert i passet. Og ikke minst er det praktisk: Du trenger bare å skanne QR-koden for alle besøkene dine. Enklere blir det ikke.

Reiser du snart til The Big Apple og lurer på hvilket pass du skal velge for New York? New York Pass er en av mine favoritter! Jeg forteller deg hvorfor i denne artikkelen.

Erics tips: «Hvis du besøker New York mindre enn 12 dager og planlegger å se så mye som mulig? Da er New York Pass for deg! Ikke la deg begrense i løpet av besøket ditt, og få mest mulig ut av hvert øyeblikk for å oppdage alt The Big Apple har å tilby. For å få mest mulig ut av passet ditt, husk å organiser din reiseplan for New York på forhånd.»

Hvilke attraksjoner og turer er inkludert i New York Pass?

Med et stort utvalg av attraksjoner og turer er New York Pass blant de mest omfattende turistpassene i New York. Klikk her for å se alle attraksjonene og aktivitetene som er inkludert i rabattkortet.

Fordelen med New York City-pass

Den store fordelen med New York Pass er at passet gir deg ubegrenset tilgang til attraksjonene og turene som er inkludert i passet, i motsetning til pass som er valgt for et visst antall attraksjoner, slik som Explorer Pass eller Sightseeing Flex Pass. Du bør imidlertid ta i betraktning at du ikke kan besøke samme sted mer enn én gang med dette passet.

Rabattkortet inkluderer ikke mindre enn 100 attraksjoner og aktiviteter, så du har mye å fylle dagene med i New York. Du har tilgang til de viktigste severdighetene, som Empire State Building, Top of the Rock, Edge, Museum of Natural History, MoMA, Hop-on-hop-off-bussturer og Circle Line Cruise. Passet inkluderer også andre aktiviteter du kanskje ikke ville ha tenkt på, som en gospeltur i Harlem, leie av sykkel, turer i Luna Park, og du kan til og med gå på en New York Yankees-kamp.

Kanskje du tviler mellom New York Pass og Sightseeing Day Pass, som tilbyr det samme ubegrensede alternativet for den varigheten du ønsker. I dette tilfellet er det de tilgjengelige attraksjonene som avgjør hvilket du bør velge. Hvis du for eksempel ønsker å besøke 9/11 Museum, er ikke denne attraksjonen inkludert i Sightseeing Day Pass. Det samme gjelder hvis du ønsker å forhåndsbestille fergen til Frihetsgudinnen, men det er ikke mulig med Sightseeing Day Pass. Valget ditt vil derfor naturlig nok være New York Pass, som gir deg muligheten til å reservere på forhånd.

Verdt å vite: Med New York Pass er det ikke mulig å besøke byens nyeste observasjonsdekk, Summit. Denne attraksjonen er så unik at den ikke er inkludert i noen NYC turistpass. Glem ikke å bestille dine billetter til Summit på forhånd for å utforske observasjonsdekket.

Pass for New York - Edge Pass for New York - Frihetsgudinnen

Et utvalg med forbehold om endringer

Som med alle pass til New York City, kan utvalget av attraksjoner og turer i New York Pass endres. Noen aktiviteter kan bli fjernet fra listen, og nye kan bli lagt til. Du har tilgang til aktivitetene som er inkludert i passet ditt på besøkstidspunktet, ikke når du bestiller turistkortet for New York. Det er derfor svært viktig at du sjekker listen over attraksjoner og turer som er inkludert i passet ditt kort tid før avreise.

Hvordan virker New York Pass?

New York Pass er et dagspass for aktiviteter i New York, det vil si at du velger det for et bestemt antall dager. Det er med andre ord gyldig i et visst antall dager: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10. Du velger selv hvor mange dager du ønsker. Når du bruker passet for første gang i New York, har du ubegrenset tilgang til attraksjonene og aktivitetene som er inkludert i passet, i den varigheten du har valgt.

Antall sammenhengende dager

Det er viktig å ta i betraktning at dagene New York Pass er gyldig for er nødt til å være sammenhengende. Hvis du for eksempel velger ett pass for 4 dager kan du derfor ikke bruke ditt New York attraksjonspass for 2 dager, ta en 3-dagers pause, for å så bruke det igjen for 2 dager.

Den første gyldige dagen av ditt New York Pass er den dagen du skanner passet for første gang ved inngangen til en attraksjon eller tur i New York. Denne dagen regnes som dag number 1, uavhengig av når på døgnet du gjør ditt første besøk. Det er derfor lurt å bruke rabattkortet for første gang tidlig på morgenen for å få mest ut av attraksjonene som er inkludert i ditt bykort for New York.

Voksenpass og barnepass

New York Pass finnes i to aldersgrupper: barnepasset for 3-12-åringer og voksenpasset for alle fra 13 år og oppover. Barn under 3 år trenger ikke pass, da de kan besøke attraksjonene gratis. Noen steder tilbyr gratis inngang for barn mellom 3 og 5 år, men det gjelder ikke alle steder. Å skaffe pass til barn i denne aldersgruppen avhenger av hvilke attraksjoner og aktiviteter du har planlagt.

Rent praktisk er det enklest å skaffe et pass for barn fra 3 år og oppover. Da får du samme billett til hele familien uten å måtte gå til billettkontoret kun for å hente ut en gratisbillett. Hvis du er i tvil, kan du gjerne kontakte meg på eric@newyork.no. Jeg gir deg gjerne råd om hvilke alternativer som passer best for deg og din familie.

Reservasjoner

For de fleste attraksjoner og aktiviteter som er inkludert i ditt pass for New York er det ikke nødvendig å reservere på forhånd. Du fremviser bare rabattkortet ditt ved inngangen, og du er klar for besøket! I noen tilfeller er du nødt til å hente ut en billett for et spesifikt tidspunkt ved å fremvise rabattkortet ditt. Hvis det er travelt kan det hende du ikke får direkte inngang, da kan du velge et tidspunkt for senere på dagen. Og for enkelte severdigheter, i tillegg til guidet turer, trenger du å bestille på forhånd. For å se om du trenger å forhåndsreservere, sjekk ut guiden her.

Pass for New York - Sykkel Pass for New York - 9/11 Museum

Når bør jeg kjøpe pass for New York?

Det er best å kjøpe dine Pass for turistattraksjoner i New York før du reiser. Det er en rekke grunner for å gjøre dette:

  • Ved å kjøpe det på forhånd har du mer tid til å bestille tid for attraksjoner som krever det.
  • Bestiller du tidlig kan du dra nytte av gode tilbud, som ikke vil være tilfellet hvis du venter til du er i New York.
  • Du tar ingen risiko ved å bestille på forhånd, ettersom passet har en lang gyldighetsperiode og fleksible kjøpsbetingelser.

Priser

Prisene på New York Pass er listet opp nedenfor i henhold til aldersgruppe og gyldighetsperiode:

3 dager 4 dager 5 dager 7 dager 10 dager
Voksne $339 $246 $389 $284 $444 $323 $509 $362 $569 $381
3-12 år $239 $189 $289 $218 $339 $251 $389 $277 $429 $286

Prisene økes vanligvis i starten av hvert år, rundt februar. Hvis du får sjansen, bør du huske å bestille før prisøkningen. Det er også regelmessige kampanjer gjennom hele året. Og glem ikke å bruke rabattkoden min! Fyll den inn under bestillingsprosessen for å spare enda mer på ditt New York aktivitetspass.

Kjøp ditt New York Pass her

Gyldighet

Når du har kjøpt ditt pass for New York har du 24 måneder på å aktivere det. Derfor kan du planlegge å kjøpe det god tid i forveien for turen din for å dra nytte av de beste tilbudene når de er aktive!

Når passet er aktivert, er det gyldig i det antall sammenhengende dager som ble valgt ved bestilling. Godt å vite: Forhåndsbestilling, som er nødvendig for visse turer, aktiverer ikke passet ditt. Aktiveringen trer først i kraft første gang du skanner passet ditt.

Kansellering

New York Pass gir stor fleksibilitet både når det gjelder valg av attraksjoner og bruk. Hvis du ikke har brukt passet ditt, ombestemmer deg eller hvis reisen til New York må utsettes, har du 365 dager på deg til å avbestille og få full refusjon for kjøpet ditt. Så du kan trygt skaffe passet uten risiko.

Kjøp pass for New York i kombinasjon med MetroCard

Visste du at du kan skaffe deg et New York-pass for attraksjoner OG et MetroCard for offentlig transport FØR du reiser? Gjør det enklere for deg selv, og fly med passet ditt for sightseeing og offentlig transport allerede i hånda. Du kan velge mellom flere varighetsalternativer for New York Pass i kombinasjon med Unlimited MetroCard. MetroCards vil bli sendt til deg i posten og passene per e-post, så vær ute i god tid før den store dagen!

Kjøp ditt New York Pass + MetroCard her

Pass for New York - Båtturer

Hvordan pass for New York bør jeg skaffe?

Det finnes flere alternativer, blant annet New York Pass, som er en flott måte å få mest mulig ut av oppholdet i New York på. Du finner mer informasjon her.

Er New York Pass verdt prisen?

Ja, det er det. New York Pass er et godt valg for å få maksimalt ut av sightseeingen din i New York, og gir deg god valuta for pengene. Det er fleksibelt og enkelt å bruke, og du sparer penger når du besøker flere attraksjoner per dag. Les mer her.

Hvordan virker New York Pass?

Når du har fått ditt New York Pass, trenger du ikke å betale for noe annet i New York for å få ubegrenset tilgang til attraksjonene i passutvalget. Her finner du all informasjon du trenger om gyldighet, bestillinger og attraksjonene som er inkludert i passet.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt