Transport fra JFK flyplass til New Jersey

Kjøp billetter nå
Fra JFK flyplass til et hotell i New Jersey

Bestill din transport fra JFK flyplass til New Jersey før du reiser til New York. Hvis du har bestilt hotell eller leilighet i New Jersey, men du ankommer JFK flyplass, så har du en ganske så lang reise foran deg. Det finnes flere alternativer for transport fra JFK flyplass til New Jersey, avhengig av hvor i New Jersey du skal bo. Du kan for eksempel ta tog til Jersey City, men da må du bytte tog tre ganger og du må kanskje også ta en taxi fra Jersey City til hotellet ditt.

Taxi fra JFK til New Jersey

Jeg anbefaler ikke å ta en gul taxi fra JFK flyplass til New Jersey. Dette er fordi flyplass-taxiene har rett til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom stater. I tillegg til dette så kjører de ofte gjennom Manhattan, noe som fort kan resultere i en taxiregning på $150 – $200. Det er et mye bedre alternativ å forhåndsbestille privatbil med sjåfør, pluss at det er mye billigere. Hvis du reiser med en gruppe på fire eller flere passasjerer så anbefaler jeg at du bestiller transport med minibuss (nedenfor). Da får du også vite prisen på turen (ekskludert toll og tips) før du reiser.

Forhåndsbestill transport med bil eller minibuss her

Følg stegene under for å bestille transport med bil eller minibuss

  1. Fyll inn JFK og flynummer/detaljer for flyet ditt. Pass på at du velger «International (Outside only)» under «Meeting Area».
  2. Fyll inn New Jersey og adressen.
  3. Fyll inn dato og det tidspunktet du ønsker å bli hentet. (Du kan fylle inn ankomsten til flyet og så sjekker de når du lander og på hvilken gate/terminal)
  4. Velg bil.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Jeg anbefaler at du velger «cash» alternativet som betyr at du betaler sjåføren i kontanter.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt.
  7. Bekreft bestillingen og du kommer til å bli tilsendt en bekreftelse på e-post.

Husk å bestille transport med bil eller minibuss tilbake igjen til flyplassen

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra Newark flyplass til New Jersey her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter