Transport fra Newark flyplass til New Jersey

Kjøp billetter nå
Transport fra Newark flyplass til The Bronx

Transport fra Newark flyplass til New Jersey kan bestilles på forhånd. Hvis du reiser fra Newark flyplass til New Jersey er det best å planlegge på forhånd. Dessverre så går det ingen shuttlebusser fra Newark flyplass til hoteller i New Jersey. Det går busser, men det er veldig vanskelig å gi gode råd for transport ettersom dette avhenger av beliggenheten til hotellet/leiligheten der hvor du skal bo.

Taxi fra Newark til New Jersey

Et annet alternativ er å ta en gul taxi fra flyplassen. Avhengig av adressen du skal reise til så ligger prisen på mellom $40 og $80. Denne prisen er for opptil tre passasjerer. Hvis du reiser med en gruppe på flere enn 3 personer så anbefaler jeg at du bestiller en minibuss med sjåfør ved å følge stegene nedenfor. Dette alternativet er alltid mye billigere, pluss at det er kjekt å vite på forhånd hvor mye reisen kommer til å koste (ekskludert toll og tips). Du kan bestille en minibuss for opptil 6 passasjerer.

Forhåndsbestill transport med bil eller minibuss her

Følg stegene under for å bestille transport med privat bil eller minibuss

  1. Fyll inn Newark og flynummer/detaljer for flyet ditt. Pass på at du velger «International (Outside only)» under «Meeting Area».
  2. Fyll inn New Jersey og adressen.
  3. Fyll inn dato og det tidspunktet du ønsker å bli hentet. (Du kan fylle inn ankomsten til flyet og så sjekker de når du lander og på hvilken gate/terminal)
  4. Velg bil.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Jeg anbefaler at du velger «cash» alternativet som betyr at du betaler sjåføren i kontanter.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt.
  7. Bekreft bestillingen og du kommer til å bli tilsendt en bekreftelse på e-post.

Husk å bestille transport med bil eller minibuss tilbake igjen til flyplassen

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer her om transport fra JFK flyplass til New Jersey her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter