Transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn

Kjøp billetter nå
Fra JFK flyplass til et hotell i Queens eller Brooklyn

Transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn er best når det er forhåndsbestilt. Dessverre går det ingen shuttlebusser fra flyplassen til Queens eller Brooklyn. Det er vanskelig å gi gode råd for transport ettersom dette avhenger av beliggenheten til hotellet ditt. Du kan ofte komme deg til hotellet ditt eller leiligheten din via subway. Dette er som regel også den billigste måten.

Taxi fra JFK til Queens eller Brooklyn

Et annet alternativ er å ta en gul taxi (yellow cab) fra flyplassen. Avhengig av beliggenheten til hotellet burde det ikke koste mer enn $30 eller $40. Denne prisen er for (opptil) tre passasjerer. Hvis du reiser med en større gruppe er det bedre å benytte seg av en forhåndsbestilt minibuss. Du kan gjøre det ved å følge stegene nedenfor. Du kan bestille en minibuss for opptil 6 passasjerer og på denne måten får du vite den nøyaktige prisen før du reiser.

Forhåndsbestill transport med bil eller minibuss her

Følg stegene under for å bestille transport med bil eller minibuss

  1. Fyll inn JFK og flynummer/detaljer for flyet ditt. Pass på at du velger «International (Outside only)» under «Meeting Area».
  2. Fyll inn Queens eller Brooklyn og adressen.
  3. Fyll inn dato og det tidspunktet du ønsker å bli hentet. (Du kan fylle inn ankomsten til flyet og så sjekker de når du lander og på hvilken gate/terminal)
  4. Velg bil.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Jeg anbefaler at du velger “cash” alternativet som betyr at du betaler sjåføren i kontanter.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt.
  7. Bekreft bestillingen og du kommer til å bli tilsendt en bekreftelse på e-post.

Husk å bestille transport med bil eller minibuss tilbake igjen til flyplassen

Vil du ordne transport til Brooklyn? Da kan du også booke denne private transporten fra JFK flyplass. Ikke glem å bestille transporten tilbake til flyplassen her.

Eric’s Tips: Hvis du planlegger å reise med subway til ditt hotell, ta i bruk min gratis app. Du kan finne subway-kart og se hvor du er uten å være selv uten WiFi/mobildata.

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter