Transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn

Kjøp billetter nå
Fra JFK flyplass til et hotell i Queens eller Brooklyn

Transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn er best når det er forhåndsbestilt. Dessverre går det ingen shuttlebusser fra flyplassen til Queens eller Brooklyn. Det er vanskelig å gi gode råd for transport ettersom dette avhenger av beliggenheten til hotellet ditt. Du kan ofte komme deg til hotellet ditt eller leiligheten din via subway. Dette er som regel også den billigste måten.

Taxi fra JFK til Queens eller Brooklyn

Et annet alternativ er å ta en gul taxi (yellow cab) fra flyplassen. Avhengig av beliggenheten til hotellet burde det ikke koste mer enn $ 80. Denne prisen er for (opptil) tre passasjerer. Hvis du reiser med en større gruppe er det bedre å benytte seg av en forhåndsbestilt minibuss. Du kan gjøre det ved å følge stegene nedenfor. Du kan bestille en minibuss og på denne måten får du vite den nøyaktige prisen før du reiser.

Forhåndsbestill transport med bil eller minibuss her

Vil du ordne transport til Brooklyn? Da kan du også booke denne private transporten fra JFK flyplass. Ikke glem å bestille transporten tilbake til flyplassen her.

Eric’s Tips: Hvis du planlegger å reise med subway til ditt hotell, ta i bruk min gratis app. Du kan finne subway-kart og se hvor du er uten å være selv uten WiFi/mobildata.

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt