Transport fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn

Kjøp billetter nå
Transport fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn

Transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn kan bestilles før du reiser. Hvis du ankommer Newark flyplass og du har bestilt hotell i Queens eller i Brooklyn så må du reise til staten New York. Du kan ta tog fra Newark til Manhattan og reise videre derfra med subway (hvis hotellet eller leiligheten der hvor du skal bo ligger i nærheten av subway).

Bestill transport til Queens eller Brooklyn på forhånd her

Taxi fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn

Jeg anbefaler ikke å ta en taxi fra Newark flyplass etter som Newark ligger i en annen stat. Hvis du reiser fra en amerikansk stat til en annen så har flyplass-taxiene rett til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom stater. Benytter du deg av en slik taxi må du beregne deg på å betale mellom $ 120 til $ 140. Personlig anbefaler jeg at du forhåndsbestiller transport med privatbil med sjåfør eller minibuss , noe som kan spare deg for penger. Hvis du reiser med en gruppe på fire eller flere passasjerer så anbefaler jeg at du bestiller transport med minibuss (nedenfor) ettersom det er billigere enn å reise med taxi.

Vil du ordne med transport til Brooklyn? Da kan du også booke denne private transporten fra Newark flyplass. Ikke glem å bestille transporten tilbake til flyplassen her.

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt