Transport fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn

Kjøp billetter nå
Transport fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn

Transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn kan bestilles før du reiser. Hvis du ankommer Newark flyplass og du har bestilt hotell i Queens eller i Brooklyn så må du reise til staten New York. Du kan ta tog fra Newark til Manhattan og reise videre derfra med subway (hvis hotellet eller leiligheten der hvor du skal bo ligger i nærheten av subway).

Forhåndsbestill transport med bil eller minibuss her

Taxi fra Newark flyplass til Queens eller Brooklyn

Jeg anbefaler ikke å ta en taxi fra Newark flyplass etter som Newark ligger i en annen stat. Hvis du reiser fra en amerikansk stat til en annen så har flyplass-taxiene rett til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom stater. Benytter du deg av en slik taxi må du beregne deg på å betale mellom $110 til $130. Personlig anbefaler jeg at du forhåndsbestiller transport med privatbil med sjåfør eller minibuss , noe som kan spare deg mye penger. Hvis du reiser med en gruppe på fire eller flere passasjerer så anbefaler jeg at du bestiller transport med minibuss (nedenfor) ettersom det er mye billigere enn å reise med taxi.

Følg stegene under for å bestille transport med bil eller minibuss

  1. Fyll inn Newark og flynummer/detaljer for flyet ditt. Pass på at du velger «International (Outside only)» under «Meeting Area».
  2. Fyll inn Queens eller Brooklyn og adressen.
  3. Fyll inn dato og det tidspunktet du ønsker å bli hentet. (Du kan fylle inn ankomsten til flyet og så sjekker de når du lander og på hvilken gate/terminal)
  4. Velg bil.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Jeg anbefaler at du velger “cash” alternativet som betyr at du betaler sjåføren i kontanter.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt.
  7. Bekreft bestillingen og du kommer til å bli tilsendt en bekreftelse på e-post.

Husk å bestille transport med bil eller minibuss tilbake igjen til flyplassen

Vil du ordne med transport til Brooklyn? Da kan du også booke denne private transporten fra Newark flyplass. Ikke glem å bestille transporten tilbake til flyplassen her.

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra JFK flyplass til Queens eller Brooklyn her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter