Gratis Wi-Fi i New York

Wi-Fi i New York

Det kan være veldig praktisk å kunne benytte seg av gratis Wi-Fi i New York, spesielt hvis du må sjekke e-post, besøke NewYork.no eller dele noe på Facebook. Heldigvis finnes det mange steder for gratis internett i New York, slik som i parker, hoteller, til og med på subway-stasjoner. Wi-Fi er tilgjengelig i mange (fast food) restauranter, barer og diners. Du finner Wi-Fi på nesten hver eneste McDonald’s, Starbucks eller Applebee’s. I tillegg er det Wi-Fi bokser i gatene.

Last ned appen min gratis for å få en oversikt over Wi-Fi hotspots på mobiltelefonen din 

Contents

Wi-Fi på subway-stasjoner i New York

De fleste subway-stasjoner på Manhattan i tillegg til de større stasjonene i de andre bydelene tilbyr gratis Wi-Fi. Stasjonene Times Square, Columbus Circle og Rockefeller Center er noen av de mange stasjonene som har gratis Wi-Fi. Når du velger Wi-Fi nettverket er du nødt til å først se på en reklame. Godkjenn reklamen hvis du må, og etterpå komme du til å bli tilkoblet internett. OBS!: Nettverket er ikke tilgjengelig på selve subwayen, bare på stasjonene.

Wi-Fi i New York - Wi-Fi ved 5th Avenue Station Wi-Fi i New York - Subway-stasjon med Wi-Fi

LinkNYC Wi-Fi

Det pleide å være 12 000 telefonbokser i New York. I stedet for å fjerne alle så ble noen av dem konvertert til Wi-Fi hotspots. Dette nettverket het LinkNYC. Det gjør Wi-Fi tilgjengelig på nesten hele Manhattan, og hovedgatene i de andre bydelene. Du kan logge inn på det gratis Wi-Fi nettverket fra ca 30 meter unna telefonboksen. Velg «LinkNYC Free Wi-Fi» i listen over nettverk. For å gjøre dette må du godta nettverkets vilkår og betingelser.

Wi-Fi i parker

I de fleste av New Yorks parker tilbys det også gratis Wi-Fi. I Central Park, High Line og Battery Park kan du for eksempel få tilgang til Wi-Fi uten noen bruker og passer. Du kan også bruke gratis Wi-Fi i blant annet Bryant Park, Washington Square Park og Union Square Park, i tillegg til andre parker. Det kan være tidsbegrenset og andre betingelser, men disse varierer i de forskjellige parkene.

Rimelig datapakke i New York

Hvis du ikke ønsker å lete etter gratis Wi-Fi i New York er eSIM datapakke et godt alternativ. Med et eSIM-kort kan du enkelt legge til en datapakke på telefonen din, uten et nytt SIM-kort til en rimelig pris. Dette lar deg alltid være tilkoblet til internett under turen din til New York. På denne måten finner du alltid frem du kan dele feriebildene på Facebook, Twitter og Instagram, eller sende meg en melding hvis du har noen spørsmål.

Er der gratis Wi-Fi i New York?

I New York er det gratis WiFi i parker, subway stasjoner og mange andre steder. Finn gratis steder med Wi-Fi i min gratis Eric's New York App

Hva er Link NYC WiFi?

LinkNYC er et gratis Wi-Fi-nettverk i New York. Mange av byens gamle telefonbokser er blitt omgjort til disse gratis Wi-Fi-punktene.

Er det gratis Wi-Fi New Yorks parker?

Ja, flere parker i New York City har gratis Wi-Fi. Se hvilke her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt