Gratis Wi-Fi i New York

Wi-Fi i New York

Det kan være veldig praktisk å kunne benytte seg av gratis Wi-Fi i New York, spesielt hvis du må sjekke e-post, besøke NewYork.no eller dele noe på Facebook. Heldigvis finnes det mange steder for gratis internett i New York, slik som i parker, hoteller, til og med på subway-stasjoner. Wi-Fi er tilgjengelig i mange (fast food) restauranter, barer og diners. Du finner Wi-Fi på nesten hver eneste McDonald’s, Starbucks eller Applebee’s. I tillegg er det Wi-Fi bokser i gatene.

Last ned appen min gratis for å få en oversikt over Wi-Fi hotspots på mobiltelefonen din 

Wi-Fi på subway-stasjoner i New York

De fleste subway-stasjoner på Manhattan i tillegg til de større stasjonene i de andre bydelene tilbyr gratis Wi-Fi. Stasjonene Times Square, Columbus Circle og Rockefeller Center er noen av de mange stasjonene som har gratis Wi-Fi. Når du velger Wi-Fi nettverket er du nødt til å først se på en reklame. Godkjenn reklamen hvis du må, og etterpå komme du til å bli tilkoblet internett. OBS!: Nettverket er ikke tilgjengelig på selve subwayen, bare på stasjonene.

Wi-Fi i New York - Wi-Fi ved 5th Avenue Station Wi-Fi i New York - Subway-stasjon med Wi-Fi

LinkNYC Wi-Fi

Det pleide å være 12 000 telefonbokser i New York. I stedet for å fjerne alle så ble noen av dem konvertert til Wi-Fi hotspots. Dette nettverket het LinkNYC. Det gjør Wi-Fi tilgjengelig på nesten hele Manhattan, og hovedgatene i de andre bydelene. Du kan logge inn på det gratis Wi-Fi nettverket fra ca 30 meter unna telefonboksen. Velg «LinkNYC Free Wi-Fi» i listen over nettverk. For å gjøre dette må du godta nettverkets vilkår og betingelser.

Wi-Fi i parker

I de fleste av New Yorks parker tilbys det også gratis Wi-Fi. I Central Park, High Line og Battery Park kan du for eksempel få tilgang til Wi-Fi uten noen bruker og passer. Du kan også bruke gratis Wi-Fi i blant annet Bryant Park, Washington Square Park og Union Square Park, i tillegg til andre parker. Det kan være tidsbegrenset og andre betingelser, men disse varierer i de forskjellige parkene.

Er der gratis Wi-Fi i New York?

I New York er det gratis WiFi i parker, subway stasjoner og mange andre steder. Finn gratis steder med Wi-Fi i min gratis Eric's New York App

Hva er Link NYC WiFi?

LinkNYC er et gratis Wi-Fi-nettverk i New York. Mange av byens gamle telefonbokser er blitt omgjort til disse gratis Wi-Fi-punktene.

Er det gratis Wi-Fi New Yorks parker?

Ja, flere parker i New York City har gratis Wi-Fi. Se hvilke her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter