Gratis Wi-Fi i New York

Wi-Fi i New York

Det kan være veldig praktisk å kunne benytte seg av gratis Wi-Fi i New York, spesielt hvis du må sjekke e-post, besøke NewYork.no eller dele noe på Facebook. Heldigvis finnes det mange steder for gratis internett i New York, slik som i parker, hoteller, til og med på subway-stasjoner. Wi-Fi er tilgjengelig i mange (fast food) restauranter, barer og diners. Du finner Wi-Fi på nesten hver eneste McDonald’s, Starbucks eller Applebee’s. Gamle telefonbokser har blitt konvertert til Wi-Fi hotspots.

Last ned appen min gratis for å få en oversikt over Wi-Fi hotspots på mobiltelefonen din 

Wi-Fi på subway-stasjoner i New York

Det finnes flere subway-stasjoner i New York som tilbyr gratis Wi-Fi, blant annet de fleste stasjonene på subway-linje 1 og C. Stasjonene Times Square, Columbus Circle og Rockefeller Center er noen av de mange stasjonene som har gratis Wi-Fi. Når du velger Wi-Fi nettverket er du nødt til å først se på en reklame. Godkjenn reklamen hvis du må, og etterpå komme du til å bli tilkoblet internett. OBS!: Nettverket er ikke tilgjengelig på selve subwayen, bare på stasjonene.

Wi-Fi i New York - Wi-Fi ved 5th Avenue Station Wi-Fi i New York - Subway-stasjon med Wi-Fi

Wi-Fi ved telefonbokser

Det var 12 000 telefonbokser i New York. I stedet for å fjerne alle så ble noen av dem konvertert til Wi-Fi hotspots. Du kan logge inn på det gratis Wi-Fi nettverket fra ca 30 meter unna telefonboksen. Velg «LinkNYC Free WiFi» i listen over nettverk. For å gjøre dette må du godta nettverkets vilkår og betingelser.

Wi-Fi i parker

I Central Park, High Line Park og Battery Park får du tilgang til Wi-Fi uten å måtte logge inn og helt uten passord. Det eneste du trenger å gjøre er å koble deg til parkenes gratis ubegrensede internett. I Riverside Park, Bryant Park og Madison Square Park kan du bruke 3 ganger 10 minutter med gratis internett (i løpet av 30 dager). I Bryant Park kan du også bruke parkens eget internett ved å godta vilkår og betingelser. I Madison Square Park kan du også bruke NYCwireless. Før du får tilgang til internett må du lage deg en brukerkonto (gratis) og logge inn via den brukerkontoen. I Union Square Park kan du logge deg på UnionsquareWi-Fi og benytte deg av internett mens du er i parken. For en fullstendig oversikt over Wi-Fi hotspots i New York, se kartet i appen min.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter