Guidet tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Kjøp billetter nå
Båttur til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Bli med på en guidet tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island for å oppdage de to berømte, og ikke minst historiske, øyene i New York: Liberty Island og Ellis Island. Denne turen tar deg med til begge øyene sammen med en guide, men du kan også velge å utforske øyene på egenhånd.

Bestill guidet tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island her

Hopp over køen: båttur til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Turen begynner ved Castle Clinton hvor du vil bli møtt av guiden. Gruppen går sammen til fergen ved Battery Park. Du kommer til å kunne unngå å måtte stå i lange køer ved fergen ettersom denne turen lar dere hoppe over køer og gå rett til fergen. Fergen vil først ta deg med til Frihetsgudinnen og den kunnskapsrike guiden kommer til å fortelle deg alt om historien, konstruksjonen og restaurasjonen til dette verdensberømte monumentet.

Fergen frakter gruppen videre til Ellis Island. En gang i tiden ble denne øyen brukt som inngangsport for mange innvandrere og du vil få muligheten til å se øyen fra deres perspektiv. Skipene som satt i land på denne øyen er der fortsatt! Det er estimert at etterkommerne av de 12 millionene innvandrerne som ble saksbehandlet på Ellis Island utgjør rundt 50% av USAs befolkning i dag. Her kan du kanskje til og med finne dine egne slektninger som utvandret til USA! I museet kan du lære mer om øyens historie gjennom de mange utstillingene, American Immigrant Wall of Honor og selvfølgelig fra guiden.

Statue of Liberty and Ellis Island Boat Tour Statue of Liberty Statue of Liberty and Ellis Island Boat Tour Statue of Liberty Museum

Erics tips: Dette er en super tur for alle som ønsker å besøke Frihetsgudinnen (og Ellis Island). Hvis du har begrenset med tid trenger du ikke å holde deg til guiden og resten av gruppen. Etter at du har ankommet Frihetsgudinnen kan du gå rundt på egenhånd og ta første båt til Ellis Island. Du står også fritt til å gå rundt på Ellis Island alene og ta fergen tilbake til Manhattan når du ønsker det. Fordelen med å bestille denne turen er at det kan spare deg mye tid ettersom du kan benytte deg av VIP-køen, så du trenger ikke å bruke mye tid i kø ved fergen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på mobiltelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 4,5 timer
  • Avgangstid: 08:30
  • Ekstra: Vennligst møt opp i tide, minst 15 minutter før avgang

Bestill guidet tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island her

Som et alternativ kan du ta: Guidet tur til 9/11 Memorial og Frihetsgudinnen

Statue of Liberty and Ellis Island Boat Tour Ellis Island Building Båttur til Frihetsgudinnen og Ellis Island - Utstilling

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt