Guidet tur til NBC Studios i New York

Kjøp billetter nå
Guidet tur til NBC Studios i New York

Bli med på en guidet tur til NBC Studios i New York hvis du er glad i populære amerikanske TV-show, slik som The Today Show og Saturday Night Live. På denne turen får du bli med bak kulissene og se de berømte TV-studioene som blir brukt til en mengde amerikanske TV-show. Guiden din vil også ta med gruppen til noen av de mest berømte stedene for filminnspilling i New York.

Bestill guidet tur til NBC Studios i New York her

Besøk NBC Studios

Rundturen begynner med en guidet tur gjennom New Yorks gater. Du kommer til å få se noen kjente steder som har blitt brukt til TV- og filminnspilling. Guiden kommer også til å fortelle deg om noen scener fra velkjente serier og filmer. Etter turen fortsetter du videre til to av de offisielle produksjonshusene. Dette er også studioene hvor blant annet TV-showene Saturday Night Live og Tonight Show blir spilt inn. Guiden tar deg med videre til lyd og video-studioene, og NBCs kontrollsenter. Du vil også få lære om produksjonsprosessen bak et TV-show. Turens høydepunkt er når gruppen får lage sitt eget TV-program klipp, som du senere vil få tilsendt på e-post.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobilbillett på mobiltelefonen din.

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangssted: Pulitzer Fountain (foran Plaza Hotel) på 59th Street og Fifth Avenue.
  • Avgangstid:
    • mandag, onsdag og fredag: kl. 12:00
    • lørdag: kl. 13.30

Bestill guidet tur til NBC Studios i New York her

Erics tips: Dette er en interessant tur for de som liker amerikanske TV-show. Hvis dette ikke er tilfellet, så vil jeg nok ikke anbefale denne turen. Jeg vil heller ikke anbefale å ta med barn på denne turen, med mindre de også er store tilhengere av amerikanske TV-show og serier.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt