Rockefeller Center Tour

Kjøp billetter nå
Rockefeller Center Tour

Under Rockefeller Center Tour lærer du mere om historien, de mange kunstverkene og den interessante arkitekturen i dette bygningskomplekset. Sammen med guiden oppdager du Rockefeller Center og kompleksets på 19 bygninger; hvor noen er mer berømte enn andre, selv om de alle har sin egen unike historie. Under turen går du inn i noen av bygningene og området ute.

Bestill Rockefeller Center Tour her

Contents

Rockefeller Center Tour i New York

Rockefeller Center Tour er for dem som ønsker å lære mer om historien, kunsten og arkitekturen til Rockefeller Center. I 1930 ble bygningene for eksempel navngitt basert på hvem som var leietaker. Ulike land ble kontaktet for dette, noe som gjorde det til hjemsted for British Empire Building og La Maison Francaise ble plassert her, mens The Channel Gardens representerte Den engelske kanal. Jeg vil ikke gi for mye informasjon fra rundturen så jeg ikke ødelegger turen for deg, for du bør så absolutt prøve den!

Rockefeller Center Tour - Inne Rockefeller Center Tour - Kunst

Innsiden

Turen starter inne i 30 Rockefeller Plaza, den samme bygningen hvor inngangen til Top of the Rock ligger. Dette gjør også at turen er enkel å kombinere med et besøk til observasjonsdekket. Herfra vil du gå med guiden til ulike severdigheter både inne og ute.

Erics tips: «Hvis du har New York Pass kan du delta på denne turen og besøke Top of the Rock gratis. Kom inn på morgenen og vis rabattkortet ditt ved billettkontoret, hvor du også får billettene til Top of the Rock. Etterspør turen og velg en tid som passer deg best. Du kan velge om du vil ta turen eller besøke observasjonsdekket først.»

Guiden kommer til å fortelle deg alt om kunsten som er utstilt og informasjon om de forskjellige bygningene. John D. Rockefeller Jr., grunnleggeren til Rockefeller Center var ikke særlig fan av kunst. Det var derimot hans kone, og hun tok derfor på seg jobben å tilføre kunst til komplekset, noe som resulterte i de imponerende kunstverkene som fremdeles finnes i Rockefeller Center.

Utsiden

Ute passerer du blant annet Radio City Music Hall og en Speakeasy (en hemmelig bar du går forbi, men som du kan besøke etter turen). Du vil også se flere kunstverk som du kanskje ikke ville ha lagt merke til ellers.

Rockefeller Center Tour - Radio City Music Hall Rockefeller Center Tour - Kunst utendørs

Praktisk informasjon

Guiden har frihet til å tilpasse turen. Det betyr at turen kan tilpasses etter været, og at hver tur kan være litt forskjellig fra gang til gang.

Du får øretelefoner som en del av turen, slik at du ikke hele tiden trenger å stå i nærheten av guiden for å høre dem.

  • Varighet: 1 time og 15 minutter
  • Avgangssted: 30 Rockefeller Plaza

Bestill Rockefeller Center Tour her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt