Hamilton Tour i New York

Kjøp billetter nå
Hamilton Tours i New York

Hamilton Tour i New York gir deg et innblikk inn i livet til USAs første Finansminister, Alexander Hamilton. Under turen vil du besøke Wall Street, New York Stock Exchange samt graven til Hamilton. Du får sjansen til å lære alt om perioden han levde i. Du kan synge med på sangene til musikalen med samme navn eller stå ansikt til ansikt med en ekte Alexander Hamilton.

Bestill en guidet Hamilton Tour i New York her

Contents

Utforsk historiske Manhattan

På guidet Hamilton-turer i New York vil du ikke bare lære med om livet til Alexander Hamilton, men du vil også lære om Downtown Manhattans historie. Besøket går til Trinity Church, der Hamilton er begravd, samt Federal Hall, hvor George Washington ble utnevnt som USAs aller første president. På Wall Street kan du beundre New York Stock Exchange, som er en av Hamiltons store suksesser. Deretter spaserer dere ned en av New Yorks eldste gater til Fraunces Tavern, en bar hvor Hamilton ofte kom for å drikke med Washington.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong via e-post. Du trenger ikke å skrive ut denne kupongen.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangspunkt: Financial District
  • Tid for avgang: Se når du gjennomfører bestilling

Bestill Hamilton Walking Tour her

Hamilton Tours i New York - Fraunces Tavern Hamilton Tours i New York - Trinity Church

Hamilton Musical Tour

En kombinasjon av liv og musikk finner du på Hamilton Musical Tour. Ved å bruke forskjellige sanger fra musikalen, vil du bli ført til steder som forteller historien om Alexander Hamilton. Spaser lang gatene på Lower Manhattan og syng med på hitene fra musikalen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong via e-post. Du trenger ikke å skrive ut denne kupongen

Varighet: 3 timer
Avgangspunkt: Financial District
Tid for avgang: Se når du gjennomfører bestilling

Bestill Hamilton Musical Tour her

Alexander Hamilton

Alexander Hamilton ble født i 1755 på Nevis, en av de karibiske øyer. I tenårene kom han til New York og ble en assistent i kommandoen over militæret. Etter krigen ble Hamilton valgt til kongressen i konføderasjonen. Han utviklet seg videre til en vellykket statsmann ved hjelp av visepresident Burr. Hamilton kunne stole på støtte fra president Washington, mens Jefferson og Madison var hans viktigste motstandere. Alle disse mennene regnes som grunnleggerne som formet USA til det vi kjenner i dag.

Hamilton på Broadway

Du kan ikke bare utforske Hamiltons historie på gatene i New York, men også på Broadway. Musikalen er veldig innovativ på grunn av musikken: historien er nesten fullstendig rappet og sunget og de hvite karakterene blir spilt av fargede og latin-amerikanske skuespillere. Bestill dine Hamilton Broadway Tickets på forhånd før du reiser til New York.

Hamilton Tours i New York - Wall Street

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt