Hamilton Tours i New York

Kjøp billetter nå
Hamilton Tours i New York

Hamilton tours i New York gir deg et innblikk inn i livet til USAs første Finansminister, Alexander Hamilton. Under turen vil du besøke Wall Street, New York Stock Exchange samt graven til Hamilton. De forskjellige guidede turene gir deg sjansen til å lære alt om perioden han levde i. Du kan synge med på sangene til musikalen med samme navn eller stå ansikt til ansikt med en ekte Alexander Hamilton.

Bestill Hamilton Walking Tour i New York her

Contents

Utforsk historiske Manhattan

På guidet Hamilton-turer i New York vil du ikke bare lære med om livet til Alexander Hamilton, men du vil også lære om Downtown Manhattans historie. Besøket går til Trinity Church, der Hamilton er begravd, samt Federal Hall. Hvor George Washington ble utnevnt som USAs aller første president. På Wall Street kan du beundre New York Stock Exchange, som er en av Hamiltons store suksesser. Deretter spaserer dere ned en av New Yorks eldste gater til Fraunces Tavern, en bar hvor Hamilton ofte kom for å drikke med Washington.

Alexander Hamilton

Alexander Hamilton ble født i 1755 på Nevis, en av de karibiske øyer. I tenårene kom han til New York og ble en assistent i kommandoen over militæret. Etter krigen ble Hamilton valgt til kongressen i konføderasjonen. Han utviklet seg videre til en vellykket statsmann ved hjelp av visepresident Burr. Hamilton kunne stole på støtte fra president Washington, mens Jefferson og Madison var hans viktigste motstandere. Alle disse mennene regnes som grunnleggerne som formet USA til det vi kjenner i dag.

Hamilton Walking Tour

Under Hamilton Walking Tour vil du lære alt om livet til Alexander Hamilton. I en liten gruppe kommer dere til å utforske viktige steder hvor det ble skrevet historie. Du kan avslutte turen med en drink på en av Hamiltons favorittbarer.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong via e-post. Du trenger ikke å skrive ut denne kupongen.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangspunkt: Financial District
  • Tid for avgang: Se når du gjennomfører bestilling

Bestill Hamilton Walking Tour her

Hamilton Tours i New York - Fraunces Tavern Hamilton Tours i New York - Trinity Church

Deltakelse i Hamilton Walking Tour er også inkludert i flere New York rabattkort, for eksempel Explorer Pass og Sightseeing Flex Pass.

Hamilton Musical Tour

En kombinasjon av liv og musikk finner du på Hamilton Musical Tour. Ved å bruke forskjellige sanger fra musikalen, vil du bli ført til steder som forteller historien om Alexander Hamilton. Spaser lang gatene på Lower Manhattan og syng med på hitene fra musikalen.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong via e-post. Du trenger ikke å skrive ut denne kupongen

Varighet: 3 timer
Avgangspunkt: Financial District
Tid for avgang: Se når du gjennomfører bestilling

Bestill Hamilton Musical Tour her

Washington og Hamilton Walking Tour

En ekte historieinteressert kan nyte Washington og Hamilton Walking Tour. Guiden din vil fortelle deg alt om de to viktigste menneskene i amerikansk historie mens du oppdager forskjellige steder. Du vil lære om uavhengighetserklæringen, ratifiseringen av grunnloven og innvielsen av Washington.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong via e-post. Du trenger ikke å skrive ut denne kupongen

Varighet: 3 timer
Avgangspunkt: Financial District
Tid for avgang: Se når du gjennomfører bestilling

Bestill Washington and Hamilton Walking Tour her

Walking Tour med Hamilton

Sammen med Alexander Hamilton kan du utforske steder som er viktig for han under kolonitiden. Under den guidede turen vil du bli tatt med gjennom Manhattan tilbake i tid av en skuespiller som spiller Hamilton. Hodetelefonen lar deg høre guiden din bedre, og det er god tid til å stille spørsmål om historien.

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong via e-post. Du trenger ikke å skrive ut denne kupongen

Varighet: 2,5 timer
Avgangspunkt: Financial District
Tid for avgang: Se når du gjennomfører bestilling

Bestill Walking Tour med Hamilton her

Hamilton på Broadway

Du kan ikke bare utforske Hamiltons historie på gatene i New York, men også på Broadway. Musikalen er veldig innovativ på grunn av musikken: historien er nesten fullstendig rappet og sunget og de hvite karakterene blir spilt av fargede og latin-amerikanske skuespillere. Bestill dine Hamilton Broadway Tickets på forhånd før du reiser til New York.

Hamilton Tours i New York - Wall Street

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt