Helikoptertur uten dører i New York

Kjøp billetter nå
Helikoptertur uten dører i New York

En helikoptertur uten dører i New York er en helt unik opplevelse og gir deg mulighet til å få se byen fra et litt annerledes perspektiv. I løpet av denne flyturen med FlyNYON kan du ta noen virkelig imponerende bilder av Manhattan. Hvis du er på utkikk etter en uforglemmelig opplevelse, et adrenalinkick, eller hvis du ønsker å feire noe spesielt mens du er i New York er denne helikopterturen midt i blinken for deg. Helikopteret er helt åpent; det har verken dører eller vinduer, så hvis du er tøff nok kan du sitte med bena utenfor helikopteret. Denne flyturen er super for å fotografere Manhattan fra luften ettersom det ikke er noen objekter i veien eller reflekterende vinduer. Dette er den beste helikopterturen i New York for voksende fotografer og for enhver som er på utkikk etter en helt spesiell opplevelse.

Bestill helikoptertur uten dører her

Hvis denne turen ikke er tilgjengelig, kan du bestille denne helikopterturen uten dører

Rimelig FlyNYON helikoptertur

Fra luften kommer du til å få en utrolig utsikt over New York. Det er en uforglemmelig opplevelse å få se skyskrapere, Brooklyn Bridge og Frihetsgudinnen fra fugleperspektiv. Flyturen varer omtrent 15 minutter og viser deg alle av Downtown Manhattans høydepunkter. Dessuten, uten dører er det ingenting som vil ødelegge utsikten din. Du får til og med en anledning til å ta en flott «sko-selfie», med Frihetsgudinnen bokstavelig talt for dine føtter! Alle kameraer, telefoner og andre løse objekter blir sikret av en kabel, så ikke vær redd for at å miste noe. Flyplassen hvor helikopteret går fra ligger i New Jersey, en kort kjøretur unna.

Erics tips: Jeg har hatt muligheten til å ta flere av de ordinære helikopterturene i New York, så jeg var veldig nysgjerrig når jeg først hørte om denne turen. Jeg elsket den! Dette er en helt annerledes opplevelse sammenlignet med de standard helikopterturene. Dette er definitivt en aktivitet for de som liker spenning, fotografer eller de som (likt som meg) har opplevd de ordinære helikopterturene og nå ønsker å prøve noe litt annerledes. Og denne flyturen er til og med billigere enn de fleste ordinære helikopterturene!

Helikoptertur uten dører i New York - Selfie Helikoptertur uten dører i New York - Frihetsgudinnen

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du printe ut eller vise frem på mobiltelefonen din som billett for turen.

  • Varighet: 15 minutter
  • Avgangssted: Kearny, New Jersey heliport
  • Avgangstid: daglig, inkludert søndager, mellom kl. 09:00 og 22:00
  • Aldersgrense: Minstealder for et sete ved åpen dør er 12 år. Er du under 18 år behøver du tillatelse fra foreldre.

Bestill helikoptertur uten dører her

Hvis denne turen ikke er tilgjengelig, kan du bestille denne helikopterturen uten dører

Ekstra lang helikoptertur uten dør

Kanskje synes du at 15 minutter ikke høres nok ut. Hvis du for eksempel er fotograf, og virkelig vil ha god tid til å ta noen flotte bilder fra lufta, så finnes det et annet alternativ for deg. Denne flyvningen drar fra varer omtrent 30 minutter, noe som gir deg en flott mulighet til å fotografere New York fra lufta.

Bestill en ekstra lang helikoptertur uten dør her

Helikoptertur uten dører i New York - Sko-selfie

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter