Helikoptertur uten dører i New York

Helikoptertur uten dører i New York

En helikoptertur uten dører i New York er en helt unik opplevelse og gir deg mulighet til å få se byen fra et litt annerledes perspektiv. I løpet av denne flyturen kan du ta noen virkelig imponerende bilder av Manhattan. Hvis du er på utkikk etter en uforglemmelig opplevelse, et adrenalinkick, eller hvis du ønsker å feire noe spesielt mens du er i New York er denne helikopterturen midt i blinken for deg. Helikopteret er helt åpent; det har verken dører eller vinduer, så hvis du er tøff nok kan du sitte med bena utenfor helikopteret. Denne flyturen er super for å fotografere Manhattan fra luften ettersom det ikke er noen objekter i veien eller reflekterende vinduer. Dette er den beste helikopterturen i New York for voksende fotografer og for enhver som er på utkikk etter en helt spesiell opplevelse.

Helikopterturen uten dører er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Bestill en av de andre helikopterturene i stedet.

Contents

Helikoptertur uten dører

Fra luften kommer du til å få en utrolig utsikt over New York. Det er en uforglemmelig opplevelse å få se skyskrapere, Brooklyn Bridge og Frihetsgudinnen fra fugleperspektiv. Flyturen viser deg alle av Manhattans høydepunkter. Dessuten, uten dører er det ingenting som vil ødelegge utsikten din. Du får til og med en anledning til å ta en flott «sko-selfie», med Frihetsgudinnen bokstavelig talt for dine føtter! Alle kameraer, telefoner og andre løse objekter blir sikret av en kabel, så ikke vær redd for at å miste noe.

Helikoptertur uten dører i New York - Selfie Helikoptertur uten dører i New York - Frihetsgudinnen

Erics tips: «Jeg har hatt muligheten til å ta flere av de ordinære helikopterturene i New York, så jeg var veldig nysgjerrig når jeg først hørte om denne turen. Jeg elsket den! Dette er en helt annerledes opplevelse sammenlignet med de standard helikopterturene. Dette er definitivt en aktivitet for de som liker spenning, fotografer eller de som (likt som meg) har opplevd de ordinære helikopterturene og nå ønsker å prøve noe litt annerledes.»

Helikoptertur uten dører i New York - Sko-selfie

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du printe ut eller vise frem på mobiltelefonen din som billett for turen.

  • Avgangssted: Kearny, New Jersey heliport
  • Avgangstid: daglig, inkludert søndager
  • Aldersgrense: Minstealder for et sete ved åpen dør er 12 år. Personer under 18 år behøver tillatelse fra foreldre.
  • Hvordan reise hit? Den rimeligste måten å reise til Kearny Heliport er med PATH. Fra Journal Square Station kan du ta Lyft, eller taxi som tar deg til heliporten på omtrent 10 minutter.
  • Hvis du vil bestille denne opplevelsen vær sikker på at du velger alternativet for Doors-off Helicopter Flight
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt