Hell’s Kitchen i New York

Hells Kitchen i New York

Hell’s Kitchen i New York er det nabolaget på Manhattan du passerer gjennom når du går fra Times Square til Hudson River. Nabolaget strekker seg mellom Eighth Avenue og Hudson River, og fra 59th Street i Nord til 34th Street mot sør. Denne delen av byen kalles også «Clinton» eller «Midtown West» og har relativt grønne gater. Hell’s Kitchen er et nabolag med mange karakteristiske bygninger og noen ikoniske New York restauranter.

Contents

Atmosfæren i Hell’s Kitchen

I nærheten av mange hovedattraksjoner i New York, som Central Park og Broadway er området en super plass å ha base for sightseeing i byen. Men Hell’s Kitchen er mer enn bare en base, distriktet i seg selv er verdt å utforske. Det er et livlig, energisk område og smeltedigel: alle typer forskjellige mennesker bor her, fra studenter til familier og fra rike til de mindre heldige. Her hører du hester som har stall her, og skipshorn til cruiseskipene som legger til kai her. Uansett har den tilstøtende elven stor innvirkning på distriktet Intrepid Museum og påstigningspunktet for Circle Line ligger også her. Hop-on-hop-off-buss passerer også Hell’s kitchen.

Hells Kitchen i New York - Nabolag Hells Kitchen i New York - Sport

Bespisning i Hell’s Kitchen

Det er mange restauranter i Hell’s Kitchen. Spesielt på 9th Avenue finner du mange små spisesteder, og det er virkelig noe for enhver smak. Kjøkkenet og prisene er like varierte som menneskene som bor her: fra irsk til afghansk, fra dyre Wagyu-biff til pizzastykker for en dollar og fra Memphis til Marseille.

Du kan føle smakene til Marseille i det franske brasseriet med samme navn. I tillegg til franske retter har de også en stor burger på menyen, The 5 Napkin Burger. Det ble en så stor suksess at «Five Napkin Burger» vokste til en uavhengig restaurant, og nå en kjede. Her vil du utvilsomt spise noen av de beste burgerne i New York.

Også er det John’s Pizza, en av de beste pizzeriane i byen. Denne ligger på 44th Street, mellom 8th og 9th Avenue. Om du foretrekker og utforske nabolaget på en guidet tur, kombinert med lokale delikatesser, da er Hell’s Kitchen Food Tour perfekt for deg.

Erics tips: «Et fint sted for variert lunsj i Hell’s Kitchen er Gotham Market. Denne mathallen inneholder en samling av små spisesteder, med et veldig variert utvalg. Fra taco til sushi og pizza, alle finner noe som passer deres smak her.»

Hells Kitchen i New York - Bespisning Hells Kitchen i New York - Attraksjoner

Attraksjoner i Hell’s Kitchen

Som nevnt, severdigheter på og i nærheten av vannet spiller en viktig rolle i Hell’s Kitchen. På West 46th Street ligger Intrepid Museum. Her er romfergen Enterprise og det legendariske hangarskipet Intrepid. Det er veldig spesielt å se dette på nært hold. Du kan gå ombord ulike Cruise med middag, Circle Line Cruises og andre sightseeing-cruise på bryggene sør for museet. Og for de som liker å holde seg på land: du kan også leie sykkel her!

Utelivet i Hell’s Kitchen

Hell’s Kitchen er et nabolag med en rekke barer og annet uteliv. Så hvis du leter etter en plass å ta en drink er du på den rette plassen. Det er ikke så mange nattklubber i Hell’s Kitchen, med det finnes flere vinbarer og andre mindre steder for å nyte en koselig kveld. Vil du fortsatt ha en litt mer eksklusiv kveld i New York? Gå til tak-baren Press Lounge på Ink 48 Hotel. Her kan du te en cocktail med utsikt over Hudson på den ene siden og Hell’s Kitchen på den andre.

Hoteller i Hell’s Kitchen

Nevnte Ink 48 er et hyggelig hotell i Hell’s Kitchen, som er litt «ut av veien». Om du ønsker å bo litt nærmere Midtown og Times Square, er moderne Yotel et godt alternativ. En mer klassisk innkvartering er Belvedere Hotel på West 48th Street. Og to kvartaler unna finner du det luksuriøse Riu Plaza Hotel, som tilbyr mange fasiliteter.

Hells Kitchen i New York - Gate Hells Kitchen i New York - Uteliv

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt