Hiphop-turer i New York

Kjøp billetter nå
Hiphop-turer i New York

På en hiphop-tur i New York kommer du til å få se byen fra en helt ny side. Hiphop i sin artistiske form oppstod i New York og har blitt til en verdenskjent kultur og musikk-sjanger. Når du besøker bydeler slik som Harlem og The Bronx vil du kunne oppleve innflytelsen av hiphop på nært hold. Så hvorfor ikke bli med på en 2- eller 3-timers tur, ledet av en Grand Master; en entusiastisk hiphop guru og turguide.

New York hiphop-busstur (3 timer)

Er du en stor fan av hiphop-musikk? Da burde du definitivt bli med på en New York hiphop-tur. I løpet av denne interaktive og kulturelle turen kommer guiden til å vise deg noen av de viktigste stedene for hiphop i New York. Turen varer i 3 timer, og i løpet av denne tiden får du utforske Manhattan, Harlem og The Bronx ombord på en luksuriøs buss. Det vil selvfølgelig også bli flere muligheter til å gå av bussen og strekke på beina.

Bussjåføren stopper på mange viktige steder som har vært med på å markere hiphop-musikkens historie. Det er også en såkalt «Show Your Skills»-aktivitet på programmet, nemlig en break-dance workshop. For å virkelig komme i riktig stemning vil alle turdeltakere få utlevert et gyllent kjede og en baseball-caps, samt lære om berømte hiphop-grupper som Public Enemy, Treacherous Three og The Sugarhill Gang. Du kommer også til å oppdage steder som Graffiti Wall of Fame, Apollo Theater og Rucker Park. Lunsj må man selv sørge for (selgerne i området aksepterer bare kontanter), men guiden kan vise deg hvor du kan få kjøpt skikkelig god «soul food».

Praktisk informasjon

  • Varighet: Omtrent 3 timer
  • Avgangssted: Museum of the City of New York
  • Avgangstid: kl. 11:00

Klikk her for å bestille New York hiphop-busstur

Hiphop-turer i New York - Dansing i gatene Hiphop-turer i New York - Gate i Harlem

Harlem hiphop-gåtur (2 timer)

Hvis du synes at en 3-timers tur er litt for lang så er en Harlem hiphop-gåtur et godt alternativ! På denne 2-timers lange gåturen sørger guiden for at du lærer alt om kulturen og historien til hiphop. Dette er også en god sjanse for å besøke deler av New York som du kanskje ikke ellers ville ha besøkt, for ikke å glemme at dette er en morsom måte å utforske de på! Guiden er en pioner innenfor hiphop, og han kommer til å guide deg gjennom området og underholde deg med sine egne originale historier. Dette er en unik opplevelse!

Turen begynner med en 3D multimedia-visning som forklarer hvordan New York City ble til verdens største urbane sentrum. Denne interessante presentasjonen følges av en vandretur som lar deg oppdage det urbane sentrum med dine egne øyne. Har du hørt om stedene Dip Set og Apollo Theater? Hvis svaret er ja, så burde du ikke gå glipp av denne turen som tar deg med til alle de kjente stedene for hiphop. Hvis du aldri har hørt om disse stedene, men er interessert i å lære om kulturen og subkulturen, så er en Harlem hiphop-gåtur absolutt en interessant aktivitet.

Ved å bli med på denne turen kommer du mest sannsynlig til å bli en ordentlig hiphop fan! Heldigvis passerer gruppen også en av Harlems eldste platebutikk, så du kan kjøpe med deg noen suvenirer for å gjenoppleve hiphop-opplevelsen når du kommer hjem.

Praktisk informasjon

Klikk her for å bestille Harlem hiphop-gåtur

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt