Jane’s Carousel i Brooklyn

Jane’s Carousel i Brooklyn

Jane’s Carousel i Brooklyn er en vakker gammeldags karusell som er plassert i en firkantet glassbygning. Dette gjør det mulig å ta seg en runde på karusellen uansett hva slags vær det er. Gå dit med eller uten barn. Ja, det stemmer; Jane’s Carousel er passende for alle aldre. Ingen kommer til å se rart på deg hvis du tar en runde som voksen, så ikke vær sjenert! Det koster $2 for en tur. Området rundt Jane’s Carousel kalles for DUMBO: Down Under The Manhattan Bridge Overpass. Dette området ble hardt truffet av orkanen Sandy i oktober, 2012. Orkanen traff også Jane’s Carousel – som opprinnelig kommer fra Youngstown i Ohio, bare ett år etter at den åpnet opp. Heldigvis ble skadene kjapt reparert og karusellen ble flottere enn noensinne.

Contents

Designpris for Jane’s Carousel

Dette bemerkelsesverdige objektet i Brooklyn Bridge Park har også vunnet en designpris i kategorien «offentlig rom». Jane’s Carousel består av to unike bygninger: begge er både vakre og veldig distinkte, noe som gjør det til en interessant severdighet. Den originale gammeldagse karusellen med alle sine detaljer har underholdt barn i New York siden 1922, og det minimalistiske coveret av glass ble designet av Jean Nouvel Atelier i 2011. Byggets beliggenhet like ved vannkanten er også med på å gi Jane’s Carousel en helt fortryllende effekt. For ikke å glemme hvor vakkert det er hvis du besøker karusellen på kveldstid når alle lysene reflekteres i glasset, og du kan se over East River til Manhattan Bridge og Williamsburg Bridge. Planlegger du å fri til din kjære? Dette stedet er definitivt romantisk!

Praktisk informasjon

  • Billettpris: $2
  •  Åpningstider:
    • Midten av mai – midten av september: Onsdag til mandag fra 11:00 til 19:00
    • Midten av september til midten av mai: Torsdag til søndag fra 11:00 til 18:00
  • Varighet for en runde på karusellen: 2-3 minutter
  • Hvordan komme seg dit: Ta subway F til York Street, A/C til High Street, 2/3 til Clark Street

Janes Carousel i Brooklyn - Karusellen

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt