Kveldscruise og Frihetsgudinnen (1 time)

Kveldscruise og Frihetsgudinnen

Ønsker du en helt uforglemmelig kveld? Ta med din kjære på et cruise rundt Manhattan i solnedgang. I løpet av dette cruiset på en time kommer du til å seile langs East River i retning av Frihetsgudinnen med kveldssolen glødende i bakgrunnen. Se Brooklyn Bridge som du aldri før har sett den, for ikke å glemme alle de glimrende lysene fra New Yorks skyline. Denne sightseeing båten går fra South Street Seaport (ta subway 2 eller 3 til Fulton Street og gå mot havnen). Du burde ankomme minst en halvtime tidligere for å gå om bord på båten og sikre deg gode seter.

Bestill billetter til Kveldscruise og Frihetsgudinnen her

Dette cruiset er for øyeblikket utilgjengelig. Du kan ta et cruise med middag på Hudson-elven i stedet

Skyline i mørket

Sett deg godt tilbake og innta den utrolige utsikten over Manhattans skyline mens du seiler i retning av Frihetsgudinnen. Dette er en perfekt måte for å slappe av etter en dag med shopping, og guiden kommer til å underholde deg med fakta og historie om New York City.

Erics tips: Hvis du ønsker å spise noe før cruiset så kan det være vanskelig å finne et godt sted å spise i nærheten. I så fall må du nok gå i retning av Wall Street for å finne noe. Jeg foreslår at du heller tar en liten matbit eller snacks før du går om bord på båten, og heller spiser middag etter cruiset. Restauranter i New York holder åpent til sent på kvelden, så du trenger ikke å bekymre deg for det!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan bruke som billett for båtturen.

  • Turen er sesongbasert
  • Vennligst møt opp 30 minutter tidligere for å gå om bord på båten
  • Varighet: 1 time
  • Avgangssted: South Street Seaport
  • Avgangstid: kl. 19:00

Bestill billetter til Kveldscruise og Frihetsgudinnen her

Kveldscruise Skyline Kveldscruise og Frihetsgudinnen

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt