New York-busstur og severdighet pakketilbud

Kjøp billetter nå
New York-busstur og severdighet pakketilbud

New York-busstur og severdighet pakketilbud er et godt alternativ hvis du ønsker å ta en tur på hop-on-hop-off-bussene i tillegg til å besøke de berømte severdighetene i Manhattan. Dette pakketilbudet gir deg mulighet til å benytte deg av alle hop-on-hop-off-bussrutene (i 72 timer) og inkluderer inngang til enten 3, 5 eller 7 av New Yorks severdigheter. Denne pakken er et utmerket alternativ hvis du ønsker å utforske byen.

Bestill New York-busstur og severdighet pakketilbud her

Freestyle Pass er foreløpig utilgjengelig. Jeg anbefaler deg å skaffe Sightseeing Flex Pass istedenfor.

Hva er inkludert i New York-busstur og severdighet pakketilbud?

Pakketilbudet inkluderer 2 pass: et hop-on-hop-off-busspass og et pass for å besøke 3, 5 eller 7 severdigheter. Du kan benytte deg av alle bussrutene i 72 timer og du kan besøke enten 3, 5 eller 7 severdigheter som du selv velger (når som helst innen 14 dager). Du kan velge fra en lang liste med severdigheter, cruise, turer med guide, måltider og museum. Du kan for eksempel velge å besøke Top of the Rock, One World Observatory og ta fergen til Frihetsgudinnen. For en full oversikt, se her.

Hva er fordelen med dette pakketilbudet?

Fordelen med dette pakketilbudet er at du kombinerer ubegrenset tilgang til hop-on-hop-off-bussrutene med besøk til byens severdigheter. Dette pakketilbudet er best hvis du ønsker frihet til å selv velge severdighetene du vil besøke og når du ønsker å gjøre det. Passet til severdighetene er gyldig i 14 dager, så du kan ta deg god tid og utforske New York i eget tempo. Det er et ideelt valg for familier. Du trenger heller ikke å betale noe ved severdighetene, så da sparer du tid og unngår styr. Du trenger bare å nyte bussturene og besøke de severdighetene du er interessert i.

Hvordan bruker jeg New York-busstur og severdighet pakketilbud?

Hvis du velger å kjøpe denne pakken så kan du benytte deg av alle bussrutene og hoppe av eller på bussene når som helst i 72 timer (passet blir aktivert når kupongen byttes inn). Bussene har over 40 stoppesteder i byen. Alle bussene har en turguide i tillegg til en innspilt lydguide som er tilgjengelig på engelsk. Ekstra: med dette pakketilbudet kan du også benytte deg av en runde på nattruten (The Night Tour) for å virkelig få sett byen som aldri sover.

Hvor mange bussruter finnes det?

Disse bussene har 4 forskjellige ruter: Downtown-ruten, Uptown-ruten, Brooklyn-ruten og Nattruten (The Night Tour). Du kan benytte deg av både Gray Line sine hop-on-hop-off-busser.

Hvor ofte går bussene og hvor lenge varer en runde?

Bussene går hvert 10. til 30. minutt og det finnes flere avgangssteder. Hvis du blir sittende på bussen så vil rundene vare i omtrent:

  • Downtown-ruten: 2 timer
  • Uptown-ruten: 2 timer
  • Brooklyn-ruten: 2 timer
  • Nattruten (The Night Tour): 2-2,5 timer

Hvordan mottar jeg passene?

Når du kjøper dette pakketilbudet, mottar du en kupong med en QR-kode innen få minutter, per e-post. Du kan printe kupongen eller lagre den på smarttelefonen din, vis den frem og gå ombord på bussen på hvilket som helst stopp. Her vil du også motta billetter til attraksjonene du vil få med deg. Hvis du har noen spørsmål eller trenger noen råd om disse attraksjonene, kan du først besøke et av infosentrene til Gray Line.
Bestill New York-busstur og severdighet pakketilbud her

Hvis du ønsker å besøke flere severdigheter, anbefaler jeg at du kjøper et New York Pass. Du kan lese mer om New York Pass her.

Erics tips: Jeg liker dette pakketilbudet ettersom det gir deg mer frihet. Du trenger ikke å velge på forhånd hvilke severdigheter du vil besøke eller når du ønsker å besøke de. Dette står du helt fritt til å velge selv, med unntak av Frihetsgudinnen. Hvis du ønsker å besøke Liberty Island så må du be om dette når du bytter inn kupongen din mot en billett i New York.

New York busstur og severdighet pakketilbud - Empire State NYC Bus and Attractions Package Statue of Liberty

 

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt