New York Fashion Week 2024

New York Fashion Week

New York Fashion Week skjer to ganger i året: i februar og september. Neste NYFW er fra 13 september til 15 september 2024. NY Fashion Week er en av de største moteukene i verden. Vår og sommerkolleksjonene vises i september, og kolleksjonene for høst og vinter presenteres i februar. Under Fashion Week i New York, den nyeste moten fra blant andre Ralph Lauren og Marc Jacobs, og nye kommende designere blir vist frem for kjøpere, presse og publikum.

Contents

Delta på et moteshow i New York

For å delta på eksklusive show trenger du en offisiell invitasjon. Vanligvis får designere, kjendiser og influencere en invitasjon til disse moteshowene, og de mest trendy Newyorkerne vil være der. Men på noen show er det mulig å komme nært og personlig med NYFW. Noen mindre og kommende designere åpner dørene for alle, og lar enhver moteelsker se de nyeste innen mote og trender med egne øyne.

Billetter er for øyeblikket ikke tilgjengelig

Erics tips: Hvis du Hvis du er i tvil om å delta på moteshowet på dagen eller kvelden, velg kvelden. Å delta på et moteshow handler om å oppleve New York Fashion Week, og i løpet av kvelden får du virkelig følelsen av dette. Begrepet «fashionably late» er tilfellet her. Kom i tide til showet, men planlegg også litt ekstra tid i timeplanen din i tilfelle showet varer lenger.

New York Fashion Week - Modell New York Fashion Week - Show

New York Fashion Week

New York City Fashion Week tar plass over hele byen, og overalt kan du se fasjonable mennesker kledd for å imponere. Spesielt i TriBeCa og Chelsea foregår mange av showene. Det kan være spesielt morsomt å spasere rundt i området får å se de unike antrekkene for alle deltakerne.

Første New York Fashion Week tok sted i 1943, når det fortsatt het Press Week. Målet var å trekke oppmerksomheten bort fra fransk mote, som moteindustrien ikke hadde tilgang til på grunn av krigen. Det var også ment å gi amerikanske designere en scene, noe de lyktes med. NYFW er nå en av de mest kjente motebegivenhetene i verden.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt