New-York Historical Society

Kjøp billetter nå
New-York Historical Society

New-York Historical Society er et museum med utstillinger rundt New Yorks og USAs historie. New-York Historical Museum åpnet dørene i 1804 som gjør det til det eldste museet i New York. Museet på Upper East Side har både permanente og skiftende utstillinger om temaer som slaveri, kvinners rettigheter og politikk, noe som gjør det til et både interessant og lærerikt sted å besøke.

Kjøp billetter til New-York Historical Society her

Contents

New-York Historical Society

Ved New-York Historical Society fremvises 400-års historie gjennom skulpturer, tegninger, statuer med mer. Museet er også morsomt for barn, da det er en spesiell utstilling hvor de kan lære mer om historien gjennom lek, samt et imponerende auditorium som viser historien på en klar måte via en filmfremvisning.

Jeg anbefaler å starte i museets øverste etasje for å så jobbe deg nedover. Et besøk til museet kan kombineres med American Museum of Natural History som ligger rett ved siden av.

Gallery of Tiffany Lamps

Gallery of Tiffany Lamps viser mer enn 100 forskjellige Tiffany-lamper. Lampene har skjermer av buet glass og er utstilt i et vakkert opplyst rom som er unikt og fascinerende å gå gjennom.

Møte med presidentene og Det ovale kontor

Du kan ta et bilde på kontoret til USAs presidenten, The Oval Office, som er gjenskapt i detalj. Her kan du se hvordan presidentene utførte sine roller, samt noen ikoniske gjenstander knyttet til dem. Du kan for eksempel se Bibelen som ble brukt under George Washingtons innsettelse i 1789.

New-York Historical Society - Møt presidenten og The Oval Office New-York Historical Society - Kunst

Gjenstander forteller historier

North Gallery viser New Yorks historie gjennom utvalgte gjenstander fra museets permanente samling. Du kan blant annet se memorabilia fra 11. september, gjenstander fra slaveriet og en tegning av Keith Haring relatert til HIV.

Senter for kvinnehistorie

I tillegg til de ulike utstillingene har museet også et eget senter for kvinnehistorie. Senteret for kvinnehistorie viser hvordan kvinner fra alle raser, klasser og kulturer har bidratt til endring og likestilling i New York og hele USA.

DiMenna Children’s History Museum

Museets barneavdeling, DiMenna Children’s History Museum, ligger i første etasje. Her kan barna leke og lære mer om historie samtidig, og de kan også se hvordan barn levde i ulike perioder, samt se klær, leker og annet.

New-York Historical Society - Objekter New-York Historical Society - DiMenna Childrens History Museum

Erics tips: «NY Historical Society har en ideell beliggenhet rett ved siden av American Museum of Natural History. Det ville være synd å ikke ta en titt innom her hvis du er i området, spesielt hvis du har et rabattkort, som New York Pass eller Sightseeing Day Pass, som gir gratis adgang.»

Praktisk informasjon

Du kan også kombinere et besøk på New-York Historical Society med en spasertur i Central Park, som ligger rett overfor museet.

  • Beliggenhet: 170 Central Park West
  • Åpningstider:
    • Museet er åpent fra tirsdager til søndager
    • Stengt på mandager

Kjøp billetter til New-York Historical Society her

Hvor kan jeg kjøpe billetter til New-York Historical Society?

Billetter til New-York Historical Society kan forhåndskjøpes på nett her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt