New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience er perfekt for de som ønsker å feste på nattklubber i New York. Du får hoppe over køen uten problemer med dørvaktene, og du får selvfølgelig inngang til de hotteste nattklubbene i New York. Dette er en super mulighet til å for kjent med nye mennesker og til å danse hele natten på noen av de beste utestedene New York har å tilby. New York Nightclub Experience begynner kl. 22:45 på et sentralt møtested i Midtown. Her møter du guiden og de andre deltakerne. Informasjonen nedenfor er basert på min egen opplevelse, men vær oppmerksom på at nattklubbene kan variere fra gang til gang.

Denne turen er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Du kan istedenfor bli med på tur til rooftop-barer for å oppleve utelivet i New York.

Uteliv i Manhattan

New York Nightclub Experience startet i Midtown hvor vi også besøkte den første klubben. Stedet var alt annet enn turistpreget. Guiden var vennlig og vi hadde tid til å prate sammen. Herfra dro vi videre til en annen nattklubb i området. Klubbene varierer litt avhengig av turen, så enten spaserer du mellom utestedene eller drar med offentlig transport. Tre drinker er inkludert i prisen. Verten dro med en gang vi ankom siste utested, men du kan bli værende så lenge du vil. Transport tilbake til startpunktet er ikke inkludert, og den raskeste måten å reise på dette tidspunktet er med subway eller taxi. Antall andre personer med på turen varierer også fra kveld til kveld, men maksimum er 40. Gruppen er ofte internasjonal og verten snakker engelsk, muligens også andre språk. De fleste klubbene har en ganske streng kleskode, så det anbefales at du kler deg elegant.

New York Nightclub Experience - Drinker New York Nightclub Experience Club

Erics tips: Dette er først og fremst et supert tilbud! Som oftest er det både vanskelig og dyrt å komme inn på nattklubber i New York – spesielt for større grupper. Denne turen tar deg med til byens beste nattklubber. I løpet av en vanlig kveld på byen i New York bruker jeg som regel mellom $100 og $200 på drikke og inngangsavgift. Denne turen koster en brøkdel av prisen og inkluderer tre drinker. Et annet pluss er at mange av de som var med på turen var alene, så ikke nøl med å melde deg på turen hvis du reiser alene.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong med informasjon. Du trenger ikke å printe ut kupongen.

 • Varighet: Denne turen har en åpen avslutning, men slutter ved den siste nattklubben. Vær oppmerksom på at det ikke er transport tilbake til møtestedet.
 • Avgangssted: 542 9th Avenue (Midtown)
 • Avgangstid: 22:45, pass på å møte opp 15 minutter tidligere, hvis du kommer for sent vil du ikke bli garantert plass på turen. Arrangøren vil gjøre sitt beste for at du får en plass.
 • Avgangsdager: fredager og lørdager
 • Minstealder: 21 år, sørg for at du alltid har med gyldig ID (pass)
 • Bevis på COVID-19-vaksinasjon kreves
 • Kleskode: Ingen joggesko, baggy jeans eller shorts
  • Anbefaling for menn: pene jeans, skjorte, svarte sko eller en dress
  • Anbefaling for kvinner: pent kveldsantrekk med (komfortable) pensko
 • Ved noen barer og klubber, er det obligatorisk å bruke garderoben. Disse kostnadene er ikke inkludert i prisen
 • Turarrangøren er ikke ansvarlig for skader som resultat av uhell, og forbeholder seg retten til å be personer som ikke oppfører seg om å avslutte rundturen.
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt