New York steak

New York steak

Det å spise en god biff på en restaurant i New York, en såkalt «New York steak», er noe jeg absolutt anbefaler! Det finnes ulike typer kjøtt, og enda flere måter å tilberede biffen. Dette må spesifiseres når du bestiller. Les videre for tips og anbefalinger til gode restauranter for å ta seg en biff i New York.

Forskjellige typer biff

Her er noen viktige forskjeller:

  • «Rare» (stekt i kort tid, rød/blodig), «medium» (rosa i fargen), og «well-done» (helt gjennomstekt)
  • «T-bone steak»: Biff med et ben formet som en T
  • Prime cut: Førsteklasses kjøtt
  • New York cut: Kjøtt som er kuttet fra ovenfor ribbeina
  • Sirloin: New York cut, men med ribbein
  • Tenderloin: Den fineste og møreste delen av dyret

Det finnes mange restauranter i New York hvor du kan ta deg en god biff. Flere restaurantkjeder, slik som Applebee’s og Friday’s (disse har mange restauranter rundt omkring i byen), byr på god biff til rimelige priser. Hvis du føler for å dra på en finere restaurant så anbefaler jeg at du drar til Smith & Wollensky. Her koster det omtrent $50-70 for en biff. Ikke bare får du en utrolig godt tilberedt biff, denne restauranten har også en imponerende utsikt utover Midtown East. Wolfgang Steak på Park Avenue er en annen utmerket restaurant for å ta seg en god biff. Restauranten har vært i drift i over 40 år, og de vet sannelig hvordan man tilbereder en perfekt biff. Sist, men ikke minst så anbefaler jeg restauranten Strip House. De har noen lokasjoner rundt omkring på Manhattan, for ikke å glemme at de også har flere gode cocktails på menyen deres.

New York steak - Wolfgangs Steakhouse

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter