New York til Washington D.C busstur

Kjøp billetter nå
New York til Washington D.C busstur

Bli med på en New York til Washington D.C busstur og oppdag mange av hovedstadens severdigheter i løpet av kort tid. Bussen henter deg på Port Authority Bus Terminal tidlig på morgenen. Pass på at du har spist frokost og at du har med nok av vann og snacks til bussturen. Bussen kjører gjennom statene New Jersey, Delaware og Maryland før den ankommer sin sluttdestinasjon; Capitol Hill i Washington, D.C.

Bestill New York til Washington DC busstur her

Hovedstaden og Det hvite hus i Washington D.C

Det første stoppested på bussturen er Arlington Cemetery. Her kan du besøke graven til den tidligere presidenten John F. Kennedy. Guiden kommer til å fortelle deg fakta og historie om nasjonens hovedstad. Herfra drar turen videre til Lincoln Memorial og minnestedene dedikert til soldater som ble tapt i krig med Vietnam og Korea. Turen stopper ikke her! Bussen kjører til Smithsonian National Air and Space Museum, hvor du kan få se verdens største samling av historiske romfart- og luftfartøy.

New York til Washington D.C busstur - Lincoln Memorial New York til Washington D.C busstur - Det hvite hus

Capitol Hill

Før bussen reiser tilbake igjen til New York kommer du også til å besøke The Capitol; stedet hvor U.S. Congress møtes. Selvfølgelig vil du også få se hjem og arbeidsplass til USAs president, nemlig Det hvite hus.

Bussen kjører gjennom byen en siste gang før tilbaketuren begynner, så hold kameraet klart til å fotografere den flotte panoramautsikten. Bussen ankommer New York tidlig på kvelden, vanligvis rundt kl. 20:00, men det kan også bli senere på grunn av trafikk. Derfor burde du ikke legge andre planer for den kvelden.

Erics tips: Denne dagsturen er veldig fullpakket, derfor blir det ikke mye tid til å gå rundt i Washington på egenhånd, og det blir i hvert fall ikke tid til shopping. Dette er en god måte for å få sett mye av byen i løpet av kort tid, samt en god mulighet til å lære om USAs historie.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: kl. 06:30

Bestill New York til Washington DC busstur her

Vær oppmerksom: Hvis du reiser med minst 4 personer burde du heller vurdere å ta en privat rundtur til Washington D.C. Denne turen benytter seg av en privat minivan med en egen turguide, og dere har fleksibilitet til å organisere dagen akkurat slik som dere ønsker.

Washington DC dagstur monument New York til Washington DC dagstur med tog

Det kan hende at du også er interessert i:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt