NFL Experience Times Square

NFL Experience Times Square

Når du er fan av Amerikansk fotball, og du liker lagene New York Jets og New York Giants, burde du definitivt besøke NFL Experience. NFL Experience, Times Square er en severdighet som er dedikert til amerikansk fotball. Målet med opplevelsen er å sørge for at besøkende «enter as a fan, become a player and leave a champion». Dette er en interaktiv severdighet som lar deg oppleve amerikansk fotball på flere forskjellige måter.

NFL Experience har stengt. Jeg kan istedenfor anbefale Madison Square Garden All Access Tour.

Contents

En severdighet med fokus på amerikansk fotball

NFL Experience strekker seg over hele fire etasjer, og besøket starter med at du tar rulletrappen opp til toppetasjen. Her, inne i salen, blir bilder projisert foran og ved siden av deg, mens du sitter i en stol som beveger seg, slik at du kan følge spillerne gjennom sesongen og få med deg andre overraskelser på veien. I de andre etasjene finner du en rekke ulike aktiviteter. Du kan sette dine egne fotballkunnskaper på prøve. Se hvor høyt du kan hoppe, sammenligne størrelsen på hendene dine med spillerne og sjekke om du har et talent for å kaste en fotball. Ved hjelp av det aller nyeste innen teknologi kan du prøve draktene, utstyret og mye annet!

NFL Experience er en super opplevelse for enhver tilhenger av amerikansk fotball som er interessert i spillet, spillerne og konkurransen innenfor denne populære amerikanske sporten. Har du det som skal til for å utvikle deg fra å være en spiller på begynnelsen av sesongen, til å bli vinneren av Super Bowl? Nå har du sjansen til å vise deg! Hvis du har bygget opp en appetitt under besøket, kan du avslutte det med å ta deg noe å spise i kaféen på huset, NFLX Eats. Prøv litt ekte «stadium inspired cuisine» for å runde av opplevelsen din med alle mulige slags inntrykk av en amerikansk fotballkamp! Hvis du ønsker å fullføre reisen din, burde du definitivt kjøpe billetter til en ekte kamp. Se kalenderen for sportsbegivenheter i New York å sjekk ut tilgjengeligheten.

Erics tips: NLF Experience er en fin attraksjon for alle som vil vite mer om amerikansk fotball. Dessuten gjør de interaktive elementene dette til et morsomt sted for barn, selv om de (eller du) ikke vet noe om sporten. På formiddagen, før kl. 12:00, er det som regel stillere, så hvis du vil unngå folkemengdene anbefaler jeg at du planlegger å ankomme om morgenen.

NFL Experience Times Square - Opplevelsen NFL Experience Times Square - Artefakter

Praktisk informasjon

  • Åpningstider: Daglig fra kl. 09:00 til 20:00
  • Beliggenhet: 20 Times Square, på hjørnet av 7th Avenue og 47th Street
  • For å få en så god opplevelse som mulig, bør besøkende ha på seg komfortable, løse klær og lukkede, atletiske sko (for eksempel sneakers).
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt