Philadelphia pass for attraksjoner

Philadelphia Pass for attraksjoner

Philadelphia pass for attraksjoner er en rimelig måte å besøke attraksjoner i Philadelphia. Det finnes en rekke attraksjonspass tilgjengelig for Philadelphia. Med disse passene er det mye billigere å besøke severdigheter enn å kjøpe individuelle billetter. Philadelphia, ofte også kalt «Philly», er ikke langt fra New York. Det er en vakker by med masse historie, som er verdt å utforske i tillegg til byturen din til New York.

Attraksjonspass for Philadelphia

Nedenfor kan du se hvilke rabattkort som tilbys for Philadelphia, og forskjellen mellom passene. Med alle rabattkort trenger du ikke lenger å kjøpe individuelle billetter for attraksjoner når du bruker passet. Passet gir deg tilgang til alle inkluderte severdigheter og turer, uten noen ekstra kostnader.

Philadelphia Sightseeing Pass

Philadelphia Sightseeing Pass er et attraksjonspass som lar deg besøke de mest kjente attraksjonene i byen. Dette passet gir deg tilgang til Eastern State Penitentiary, Philadelphia Museum of Art og et dusin andre steder. Du kan også benytte deg ubegrenset av hop-hop-off-buss for én dag.

Philadelphia Sightseeing Pass får du tak i på to måter; et Flex Pass og et Day Pass. Med Flex Pass kan du selv velge hvor mange attraksjoner du ønsker å besøke med passet og kjøper dette antallet. Day Pass kan du kjøpe for et visst antall dager, og kan brukes ubegrenset innen disse dagene.

Kjøp Philadelphia Sightseeing Pass her

Philadelphia Pass for attraksjoner - Liberty Bell Philadelphia Pass for attraksjoner - City Hall

Go Philadelphia Explorer Pass

Et annet rabattkort for Philadelphia er Go Philadelphia Explorer Pass. Du kan bestille dette passet for et bestemt antall attraksjoner, det kan sammenlignes med Sightseeing Flex Pass. Med Go Philadelphia Pass kan du besøke 3, 4, 5 eller 7 attraksjoner. Det er ikke nødvendig å bestemme deg på forhånd for hva du ønsker å bruke passet på, dette kan bestemmes i siste øyeblikk. Dette betyr maksimal fleksibilitet! Med dette passet kan du for eksempel besøke Philadelphia’s Adventure Aquarium og Battleship New Jersey Museum & Memorial. Se den fulle listen over attraksjoner for å få en idé over mulighetene du har med passet.

Bestill ditt Go Philadelphia Explorer Pass her

Hop-on-hop-off-buss Philadelphia

Akkurat som i New York anbefaler jeg å bruke én dag på hop-on-hop-off-buss i Philadelphia for å bli kjent med byen. Dersom du kjøper et av passene ovenfor kan du velge å ta hop-on-hop-off-buss som et av attraksjonene i passet. Dersom du velger å ikke benytte deg av et rabattkort kan du kjøpe individuelle billetter for bussen.

Kjøp dine Philadelphia Hop-on-hop-off-bussbilletter her

Turer fra New York til Philadelphia

Hvis du er interessert i besøke Philadelphia fra New York kan du vurdere å bestille en dagstur til Philly. Det finnes en rekke bussturer fra New York Til Philadelphia, med avgang tidlig på morgenen. Du har derfor masse av tid på å utforske byen på dagen med retur til New York på kvelden. Se alle turer fra New York til Philadelphia.

Philadelphia Pass for attraksjoner - Rocky Steps Philadelphia Pass for attraksjoner - Hop on Hop off Bus

Ser du etter et rabattkort for andre byer?

Dersom du skal besøke flere byer kan det hende du er interessert i USA Sightseeing Pass

Hva er det beste rabattkortet for Philadelphia?

Det er flere rabattkart for attraksjoner i Philadelphia å velge mellom. Det avhenger av dine preferanser hvilket kort som passer best for deg. Les mer om de forskjellige rabattkortene i Philadelphia for attraksjoner her.

Lønner det seg å kjøpe et Philadelphia Pass?

Ja, det er alltid mer fordelaktig enn å kjøpe individuelle billetter. Et pass for attraksjoner er vanligvis et billigere alternativ. Samtidig er det praktisk da du bare trenger ett rabattkort i stedet for individuelle billetter til hver aktivitet.

Hva kan du gjøre med et Philadelphia Pass?

Det finnes flere rabattkort for Philadelphia, og hva du kan gjøre avhenger av hvilket pass du bestiller. Du kan besøke de fleste store severdighetene med alle rabattkortene, for en lavere pris enn med individuelle billetter.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt