Boston pass for attraksjoner

Kjøp billetter nå
Boston Pass for Attraksjoner

Boston pass for attraksjoner gir deg rabatter på attraksjoner i Boston. Det finnes forskjellige rabattkort men uansett hvilket du velger kommer du til å betale mindre enn om du kjøper individuelle billetter. Rabattkort er også mer beleilig fordi du får tilgang til flere steder med et enkelt pass. Du trenger ikke å ha med deg separate billetter. Nedenfor kan du lese mer om de mest nyttige rabattkortene for Boston, slik at du kan ta det beste valget over de forskjellige alternativene.

Go Boston Explorer Pass

Ønsker du maksimalt med fleksibilitet under turen din? Da er nok et Go Boston Explorer Pass et godt alternativ for deg. Dette rabattkortet for Boston kan du sette sammen selv. Du kan kjøpe passet for 2, 3, 4 eller 5 attraksjoner, for å så velge hva du ønsker å gjøre fra en liste med flere dusin severdigheter. Med passet kan du for eksempel ta Hop-on-hop-off trolley, besøke Fenway Park, besøke noen museer i tillegg til en båttur. Du kan på forhånd bestemme hvilke attraksjoner og aktiviteter du ønsker å se, men du kan også bestemme deg når du allerede er i Boston. Uansett, med dette passet kan du gå i hvilken som helst retning!

Kjøp Go Boston Explorer Pass her

Go Boston All-Inclusive Pass

Hvis du skal være i Boston i et par dager og virkelig ønsker å få det meste ut av besøket ditt i byen er Go Boson All Inclusive Pass et verdifullt alternativ. Du kan kjøpe dette passet for 1, 2, 3, 5 eller 7 dager. Innen disse dagene kan du besøke et stort antall attraksjoner som er inkludert i passet. du kan nyte utsikten over Boston fra et observasjonsdekk, eller besøke Harvard med en av studentene deres. Se hele listen over attraksjoner for å få en ide om hva du kan gjøre med Go Boston All-Inclusive Pass.

Kjøp Go Boston All Inclusive Pass her

Boston Pass for Attraksjoner - Harvard Boston Pass for Attraksjoner - Fenway Park

Boston CityPASS

Boston CityPASS gir deg tilgang til noen av byens mest kjente betalte attraksjoner. Flere attraksjoner er inkludert, som New England Aquarium og Museum of Science. Det er også et utvalg av alternativer, hvor du for eksempel kan velge mellom et museum, dyreparken eller en båttur. Boston CityPASS er spesielt verdifullt hvis du vil besøke severdighetene som er inkludert spesielt i dette passet.

Bestill Boston CityPASS her

Hop-on-hop-off trolley Boston

Planlegger du ikke å bestille et rabattkort, men du vil fortsatt gjerne se forskjellige høydepunkter i Boston? Da burde du kjøpe billetter for Hop-on-hop-off Trolley. Denne lille bussen stopper ved mange kjente steder, som for eksempel USS Constitution, Boston Tea Party skipene og Faneuil Hall Marketplace.

Kjøp dine Boston Hop-on-hop-off trolley billetter her

New York til Boston dagstur

En reise til New York kan enkelt kombineres med en dagstur til Boston. Denne turen inkluderer en tidlig avgang med buss fra Manhattan og du får muligheten til å se noen av høydepunktene i Boston og omegn på en dag. Du vil besøke Harvard, gå på Freedom Trail og spise lunsj på Quincy Market. Du kommer tilbake til New York om kvelden.

Boston Pass for Attraksjoner - på vannet Boston Pass for Attraksjoner - bygninger

Ser du etter et rabattkort for andre byer?

Dersom du skal besøke flere byer kan det hende du er interessert i USA Sightseeing Pass

Hvilket er det beste rabattkortet for Boston?

Det finnes en rekke rabattkort du kan bruke for å besøke attraksjoner i Boston, hvilket pass som er verdt det er personlig. Les mer her.

Er et Boston Pass verdt det?

Ja, det er alltid lurt å kjøpe et pass istedenfor individuelle billetter. Spesielt hvis alle attraksjonene du skal besøke er inkludert i passene. I tillegg er et pass veldig praktisk da du ikke lenger trenger separate billetter for de forskjellige aktivitetene.

Hva kan du gjøre med et Boston pass?

Det finner flere rabattkort for Boston så mulighetene for de forskjellige passene varierer. Kes mer om de her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt