Romantiske hoteller i New York

Romantiske Hoteller i New York

Å bo på et romantisk hotell gjør et opphold i New York til noe helt spesielt. Hvis du er i New York for Valentine’s Day kan det være lurt å planlegge i forkant for å booke et hotell. Det er mange romantiske hoteller i New york og å få bo på et av disse er den perfekte måten å feire dagen. Her er mitt utvalg.

Black Friday-tilbud: Spar minst 30 % på et opphold når som helst i 2023 ved å booke senest 1. desember 2022.

The Jane

Et av de romantiske hotellene er The Jane, et nostalgisk hotell i Greenwich Village. Rommene er ganske små og koselige, og hotellet er relativt billig. Perfekt for unge par!

Klikk her for å bestille et rom på The Jane

Romantiske Hoteller i NYC - The Jane Romantiske Hoteller i NYC - The Jane Hotel

Conrad New York Midtown

The London NYC er et svært sentralt hotell, fem kvartal sør for Central Park og nær Broadway. Supert for å kombinere med en av de romantiske restaurantene i New York. Rommene på The London NYC er vakre og store, og hvis du er heldig får du et med utsikt over Central Park. Det er et flott sted å bo for dem som er her på et romantisk avbrekk, men jeg vil ikke anbefale å spise frokost her, da den er noe overvurdert.

Klikk her for å bestille et rom på Conrad New York Midtown

Romantiske Hoteller i NYC - The London Romantiske Hoteller i NYC - The London NYC

ModernHaus SoHo

ModernHaus SoHo ligger i SoHo, et fint nabolag i New York. Hotellet er moderne og har en bar på takterrassen, hvorfra du har en utsikt over Hudson River. Hotellet anbefales for unge par og New York yuppies besøker ofte baren på taket.

Klikk her for å bestille et rom på ModernHaus SoHo

Romantiske Hoteller i NYC - The James Romantiske Hoteller i NYC - The James Hotel

The Michelangelo Hotel

The Michelangelo Hotel ligger i Midtown, nær Rockefeller Center. Hotellet har vakre og store rom i romantisk stil. Det er et flott hotell å bo på sammen med din utvalgte og særlig for å feire bryllupsdagen.

Klikk her for å bestille et rom på The Michelangelo Hotel

Romantiske Hoteller i NYC - Michelangelo Romantiske Hoteller i NYC - Michelangelo Hotel

The W Hotel Union Square

W-hotellene har utmerket service: du kan bestille massasje på rommet eller du kan ta en drink i baren. Alle beliggenhetene for W-hotellene er bra, men spør du meg vil jeg anbefale den på Union Square eller Midtown da de er i nærheten av attraksjoner.

Klikk her for å bestille et rom på The W Hotel Union Square

Romantiske Hoteller i NYC - The W Hotel Romantiske Hoteller i NYC - The W Hotel Union Square

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt