Romantiske restauranter og barer i New York

Romantiske restauranter og barer i New York

Ta med deg og din kjære på en romantisk restaurant eller bar i forbindelse med Valentine’s Day eller en annen spesiell anledning.

Det finnes mange romantiske restauranter og barer i New York som egner seg godt for en romantisk kveld for to. Det finnes til og med flere cruise med middag som også kan være en god start på kvelden, kanskje etterfulgt av en drink på en av New Yorks mange stilige barer? Kort sagt, det finnes nok av romantiske ting å gjøre i New York!

Contents

Cruise med middag i New York

En av de beste tingene du kan gjøre er å ta med partneren din på et cruise med middag. Da kan dere nyte hverandres selskap samtidig som dere inntar det flotte synet av New York City. For ikke å glemme god mat og drikke! Valentine’s Day cruise med middag er perfekt for å feire Valentine’s Day i New York. For en annen spesiell anledning ville jeg nok ha Bateaux cruise med middag ombord på en av byens flotteste båter.

Romantiske restauranter i New York

Peak NYC

Rett over Edge Observation Deck i 30 Hudson Yards bygningen finner du Peak. En 930 kvadratmeters á la carte restaurant med en av de beste utsiktene over Manhattan og en menu som har noe for alle. Når himmelen mørkner og tusenvis av lys under deg begynner å glitre, er Peak den perfekte bakgrunnen for en romantisk kveld i New York.

Balthazar

Balthazar på Spring Street er alltid en god restaurant å gå til. Det er ganske sannsynlig at du ser en og annen kjendis der, og selv om denne franske bistroen er veldig travel så er det fortsatt et koselig og romantisk spisested. Den utrolig gode maten gjør at måltidet er verdt pengene, men restaurantens meny stiller i en høy prisklasse. Dette er definitivt en restaurant som er godt egnet for yngre mennesker på Valentine’s Day.

Candle 79

Candle 79 på 154 East 79th Street er også et supert sted å spise middag med partneren din. Dette er en vegansk organisk restaurant som ligger på Upper East Side. Restauranten har en god stemning over seg og det finnes et stort utvalg av retter som alle er laget av lokale og sesongbestemte råvarer.

Romantiske restauranter og barer i New York - Balthazar

Daniel Boulud

Daniel Boulud er en annen anerkjent kokk med flere topprestauranter i New York. Daniel på East 65th Street er den beste. Hvis du virkelig ønsker å imponere følget ditt så har du valgt riktig sted. Den fine restauranten har en utrolig innredning og den franske maten er helt utsøkt, men bare dra hit hvis du har råd til det!

La Grande Boucherie

Nyt det franske kjøkkenet på La Grande Boucherie. Restauranten er elegant og vakker og skaper en romantisk stemning. Restauranten er dekorert etter årstidene, noe som gjør stedet enda vakrere. Brasseriet ligger i Midtown Manhattan og strekker seg over et helt kvartal. Takket være varmekabler i gulvet kan du sitte ute året rundt. Du kan selvfølgelig også gå inn for å spise en romantisk middag.

Romantiske restauranter og barer i New York - La Grande Boucherie Romantiske restauranter og barer i New York - La Grande Boucherie mat

Romantiske barer i New York

Ascent Lounge

Ascent Lounge i Time Warner Center er et romantisk og sexy sted å være. Utsikten hjelper med å skape den romantiske stemningen, spesielt hvis man feirer et jubileum eller en annen spesiell anledning. På Valentine’s Day finnes det spesielle cocktails og småretter fra en egen meny bare tilrettelagt for denne dagen.

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (tidligere kjent som Gansevoort Park Avenue) er et flott sted å besøke etter et romantisk måltid. Her finnes det en rooftop bar på Park Avenue som til og med har et svømmebasseng. Et perfekt sted for å slappe av på en sofa når det går mot slutten av kvelden.

Oyster Bar på Grand Central

På Grand Central, ved siden av Whispering Gallery ligger kjente Oyster Bar. Det er et fint sted å nyte en drink og østers, eller for å spise en omfattende lunsj med din kjære. De serverer opptil 30 forskjellige typer østers! Denne baren er også en restaurant du kan spise middag.

Romantiske restauranter og barer i New York - Oyster Bar

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt