Seiltur i New York City med vinsmaking, craft beer eller jazz-musikk

Klassisk Schooner seilbåt i New York

Hvis du ønsker å seile om bord på en historisk seilbåt mens du smaker på god vin/øl eller hører på blues og jazz-musikk, bli med på en seiltur om bord på Shearwater. Om bord på båten kommer du til å få en fantastisk utsikt over Manhattans skyline! Det finnes tre forskjellige seilturer: seiltur med vinsmaking, seiltur med øl, og seiltur med jazz-musikk. Hver av seilturene er interessante og artige opplevelser å bli med på. Alle de tre forskjellige seilturene kommer til å gi deg en utrolig utsikt over New York samt flere av byens severdigheter; slik som Frihetsgudinnen, Ellis Island og Brooklyn Bridge.
Vær oppmerksom på at alle disse seilturene er sesongbestemte.

Seiltur med vinsmaking

Smak på en mengde med god vin fra USAs eldste og mest berømte vinkjellere. Vineksperten om bord på båten kommer til å informere deg om de forskjellige vinene på en artig måte, slik at du kan forbedre kunnskapen din om vin og imponere vennene dine når du kommer hjem. Selvfølgelig serveres det også et utvalg av ost og annen snacks.

Du kommer til å seile med båten Shearwater, og den har en interessant historie. Skipet ble bygget i 1929 og er New Yorks eneste flytende landemerke som fortsatt er i drift. Gjennom årene har Shearwater blitt ivaretatt og restaurert, og under andre verdenskrig ble det malt i grått og brukt til å patruljere kysten. På 70-tallet ble skipet brukt til forskning på stress i forbindelse med å bo og jobbe på farvannet. Nå til dags frakter skipet omtrent femti passasjerer og ansatte, og gir de en helt uforglemmelig opplevelse.

Les mer om seiltur med vinsmaking og bestill billetter her

Seiltur med craft beer (øl)

Det finnes over 1500 ølbryggerier i USA, så det er litt av en utfordring å skulle velge ut den beste ølen. ‘Craft beer’ er øl fra mikrobryggerier, og om bord på denne seilturen får du smake på noen av USAs beste øl som du mest sannsynlig kommer til å ha vanskeligheter med å finne igjen. Du får smake på diverse lager og ale, samt spekemat og oster. Glem ikke å innta den uslåelige utsikten over Manhattans skyline!

Les mer om seiltur med craft beer og bestill billetter her

Seiltur med jazz-musikk

Ta et avbrekk fra Manhattans travle gater og tilbring en kveld på sjøen mens du hører på blues og jazz-musikk. Perfekt for en varm sommerkveld! En talentfull jazzgitarist og saksofonist kommer til å sørge for underholdningen gjennom hele kvelden. Beundre de flotte lysene fra Manhattans skyline mens du hører på jazz-musikk som utsprang fra sørlige deler av USA, og som ble gjort berømt gjennom utrolige musikanter fra Harlem. Se Frihetsgudinnen og One World Trade Center lyse opp mens du sitter tilbake og slapper av.

Les mer om seiltur med jazz-musikk og bestill billetter her

Hvis billetter til seiltur med jazz ikke er tilgjengelig, bestill Manhattan kveldscruise med jazz istedenfor.

Klassisk Schooner seilbåt i New York - Frihetsgudinnen

Dagtur med vinsmaking

Hvis du heller ønsker å holde deg på land mens du smaker på gode viner kan du delta på en dagstur til vingård fra New York for å besøke de beste vingårdene på Long Island. Underveis til North Fork stopper du ved forskjellige vingårder og du får prøvesmake viner. Lær mer om Ling Island Wine Country mens du nyter omgivelsene med vinsmaking.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt