Sneakerbutikker i New York

Sneakerbutikker i New York

Sneakerbutikker i New York er et paradis for skoelskere. New York har alt fra store merkevarer til eksklusive stiler. Mange av forretningene er mer enn bare butikker, og det er en opplevelse å besøke dem – det er så mye å se! Disse joggesko-butikkene bør du ikke gå glipp av når du shopper i New York.

Sneakerbutikker i New York

New York er et ypperlig sted å shoppe. Du kan for eksempel besøke Fifth Avenue, der du finner mange prestisjefylte luksusbutikker, eller rusle rundt i gatene i SoHo, der du finner en blanding av store merkevarer og små butikker. I begge områder finner du store butikker som Adidas og Nike.

Det finnes skobutikker over hele byen, men for sneakerentusiaster er det noen sneakerbutikker i New York som du ikke må gå glipp av under turen din.

Kith

Kith i New York er et fenomen. Sko- og klesmerket selger ikke bare produkter fra sitt eget sortiment, men også fra andre kjente og mindre kjente merker. Tenk for eksempel på Oakley, New Balance og The North Face. Kith samarbeider også med idrettslag som New York Knicks og museer som American Museum of Natural History!

Denne sko- og klesbutikken har noen få butikker i byen, hvorav butikken i SoHo er den mest kjente. Kith i Brooklyn er også verdt et besøk, og ligger i Williamsburg.

Erics tips: «I tillegg til sneakers og klær kan du også kjøpe is eller milkshakes hos Kith. Det finnes en Kith Treats i hver butikk, så hvis du blir sulten mens du handler, er det vel verdt et stopp innom Treats.»

Sneakerbutikker i New York - Kith Sneakerbutikker i New York - Shopping

YankeeKicks

Hos YankeeKicks i NoHo finner du alle slags joggesko; fra enkle par til svært dyre og eksklusive. De har til og med et hemmelig rom med helt spesielle sneakers. I tillegg til sko er de kjent for sine fargerike sokker.

Extra Butter

Extra Butter på Lower East Side er et paradis for skoelskere. Skokolleksjonen er grundig håndplukket, med alt fra ettertraktede klassikere til unike modeller i alle slags stiler. Merket selger også smykker, klokker, interiørartikler og mye mer.

District One

Hvis du er på jakt etter en eksklusive sneakers, er sjansen stor for at du finner dem hos District One på Lower East Side. Her kan du få eksepsjonelle joggesko til rimelige priser, og folk selger joggeskoene sine her, slik at utvalget stadig endres. I tillegg finnes det joggesko for barn her. Det finnes noe for hele familien hos District One!

Sneakerbutikker i New York - Sneakerbutikker Sneakerbutikker i New York - Sko

Laced Up

Laced Up er en annen bruktbutikk for sneakers i New York. Denne NoHo-butikken begynte som en beskjeden butikk i Albany, New York, og har nå ekspandert til seks steder i New York, også med en butikk på Woodbury Commons. På den største butikken i NoHo finner du både nye sko og brukte joggesko, så et unikt par er nesten garantert. Mange av skoene her er pakket inn i plast. Dette gjøres for å holde joggeskoene vakre og skadefrie, slik at de beholder sin verdi!

Sneakerbutikker i New York - Sneakerbutikker

Eksklusive sneakerbutikker i New York

I tillegg til treningsbutikkene som er nevnt ovenfor, finnes det noen flere der du finner sko med en høyere prislapp. Dette er svært eksklusive sko og derfor også eksklusive butikker. Det er vanligvis ikke tillatt å filme, og det kan være kø ved døren. Men en ekte sneakerfan bør ikke hoppe over disse butikkene. Besøk for eksempel Stadium Goods i SoHo eller Flight Club nær Union Square.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt