Strand Bookstore i New York

Strand Bookstore i New York

Strand Bookstore i New York er den største ikke-kommersialiserte bokhandelen i byen. Denne bokhandelen i New York har mer enn 2,5 millioner bøker på lager. De «over 18 mil med bøker» inkluderer nye, brukte og sjeldne bøker – du finner nesten alle mulige titler på The Strand. I tillegg selger de vinyl, klær og skrivesaker. Mens du leter etter en gave til deg selv, hjemmet ditt eller dine kjære, kan du støte på en kjendis.

Contents

Strand Bookstore i New York

Samlingen til denne bokhandelen i East Village dekker et bredt spekter av sjangere, så det er noe for enhver smak. Ettersom The Strand Book Store selger mange bøker, kan det være en utfordring å finne en bestemt bok. Personalet kan slå opp en bok for deg i databasen deres og fortelle deg hvilken seksjon boken ligger i. The Strand er et bra sted å kjøpe en gave til venner og familie. Hvis du ikke vet hva du skal gi dem, spør personalet eller få et e-gavekort som aldri utløper.

Erics tips: du kan kombinere et besøk til denne bokhandelen i New York med utforskning i East Village. Dette er et supert område å shoppe i da det er mange små butikker her. Hver mandag, onsdag og i helger kan du besøke Union Square Greenmarket.

Strand Bookstore i New York - innsiden Strand Bookstore i New York - bøker

Opprinnelsen til The Strand NYC

Strand Bookstore er en av de eldste uavhengige bokhandlene i NYC. Butikken åpnet i 1927 som en bruktbokhandel og et sted hvor bokelskere kunne samles. På femtitallet flyttet butikken til sin nåværende beliggenhet og begynte også å selge nye og sjeldne bøker.

Praktisk informasjon

Ta subway-linje 4, 5, 6, L, N, Q, R eller W til Union Square og spaser til bokhandelen på omtrent 5 minutter. I tillegg til hovedbutikken i East Village, kan du også finne The Strand på Columbus Avenue på Upper East Side.

  • Åpningstider: Hver dag fra 10:00 til 20:00
  • Beliggenhet: 828 Broadway

Strand Bookstore i New York - bokhandel Strand Bookstore i New York - barn

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt